ÇTSO'dan sıcak dokunuş

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar Borsalar Birliği işbirliğinde Çerkezköy, Kapaklı ve Saray'daki 1000 öğrenciye bot ve kaban yardımı yaptı.

Çerkezköy 19.11.2014 17:17:00 0
ÇTSO

MİLLİ EĞİTİM’E TESLİM EDİLDİ

Bot ve kabanlar dün saat 16.00’da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen programla, ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere ilçe milli eğitim müdürlüğü yetkililerine teslim edildi. Programa Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, ÇTSO Başkan Yardımcısı İsmail Akın, yönetim kurulu üyeleri, Saray İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sıddık Arslan, Çerkezköy Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Nair, Kapaklı Milli Eğitim Şube Müdürü Serdar Ümit Öncel, Saray İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nurettin Akkoç katıldı.

ELİMİZDEN GELDİĞİNCE YARDIM EDİYORUZ

Oda olarak sosyal sorumluluk çerçevesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere ellerinden geldiğince yardımda bulunduklarını ifade eden ÇTSO Başkan Yardımcısı İsmail Akın “Bugün ise bu yardımları milli eğitim müdürlerimizin kontrolü doğrultusunda yapmak istedik. Bu programla birlikte bundan sonraki çalışmalarda birlikte hareket etme imkanı oluşturmak istedik” dedi.

KOLTUK SEVDAMIZ OLMADI

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak eğitime büyük önem verdiklerini kaydeden Başkan Süleyman Kozuva da “Biz bu göreve seçilirken ilk olarak ‘eğitim bizler için önemli’ dedik. Göreve geldikten sonra bütçenin çoğunu eğitime ayırdık. 2015 yılında ise hedeflerimiz biraz üyelerimize yönelik olacak. Ancak elimizden geldiğince okullarımızın eksiklerinde yine yanlarında olacağız. Bizim ÇTSO olarak koltuk sevdamız yoktur. Bizler arkamızda ne bırakabiliriz düşüncesinde olduk ve olmaya da devam edeceğiz” dedi.

BİN ÖĞRENCİYE YARDIM

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın birlikte organizasyonu kapsamında ilk ve ortaokulda okuyan ihtiyaç sahibi bin öğrenciye bot ve kaban yardımı yaptıklarını kaydeden Kozuva “Çerkezköy’de 26, Saray’da 22 ve Kapaklı’da 15 okulda bulunan toplam bin öğrencimizi Milli Eğitim Müdürlerimiz ile irtibata geçerek tespit ettik. Kış ayının gelmesi ile birlikte ihtiyaç sahibi çocuklarımızı bir nebze olsa mutlu edebiliyorsak ne mutlu bize” diye konuştu.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10