Çerkezköy'de kazanan, Çerkezköy'de harcamalı

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Yönetimi bir yandan hayırlı olsuna gelen konuklarını ağırlarken, bir yandan da sivil toplum kuruluşları ve kamu kurumlarına yönelik nezaket ziyaretlerini sürdürü

Çerkezköy 20.11.2014 16:40:00 0
Çerkezköy

İNSANLARIN YAŞAMLARINI KOLAYLAŞTIRICI HİZMETLER YAPILACAK

Hasan Demir başkanlığındaki yeni yönetim dün saat 12.30’da Çerkezköy Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Arat’ı ağırladı. Ziyarette konuşan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir “Çerkezköy bir sanayi kenti olmasına rağmen  çoğu esnafımızın işlerinin durgun olması bizleri üzüyor. Burada oturan kim olursa olsun eğer burada kazanıyorsa harcamasını da burada yapmalı” dedi. Çerkezköylülük bilincini aşılamak istediklerini ifade eden Demir “Herkes kazandığını burada harcamalı ki Çerkezköy çok daha gelişsin. İnsanların yaşam alanlarını kolaylaştırıcı işlerin en iyisini yaparsanız insanlar bir yere gitmez” dedi. Fabrika yöneticilerinin Çerkezköy’de oturması gerektiğini, bunun için de oturma alanlarının oluşması gerektiğini söyleyen Demir “Biz  bunu başarmak zorundayız” dedi.

BAŞKANIMIZA DESTEĞİMİZ TAM

Çerkezköy’ün kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen Demir “İlçe teşkilatı olarak belediye başkanımız Vahap Akay’a desteğimiz tam. Başkanımızın bu konuda kısa süre içinde geçirmeyi hedeflediği projeleri var. İnşallah bunlar kısa zamanda hayata geçecek” dedi.

AMACIMIZ HALKIN DİLİ KULAĞI GÖZÜ OLMAK

Amaçlarının halkın dili, kulağı, gözü olmak ve halkın taleplerini belediye başkanına ileterek çözülmesini sağlamak olduğunu söyleyen Demir “Bu nedenle her mahallemizde mahalle birimleri oluşturmaya başladık. Mahalle sorumlularımız mahallelerindeki sorunları bize iletecek ve biz de çözümü için bunları bir rapor halinde belediye başkanımıza sunacağız. Başkanımız Vahap Akay’ parti gözetmeksizin Çerkezköy’e ne hizmet yapılması gerekiyorsa yapma gayretinde” diye konuştu.

 

 

ÇERKEZKÖY’DE SOSYAL YAŞAM ALANLARI ARTMAYA BAŞLADI

Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Arat da Hasan Demir başkanlığındaki yeni yönetime başarılar diledi. İlçe esnafının çoğunun işlerinin durgun olduğunu söyleyen Arat “Burada kazanan burada harcamalı. Son yıllarda özellikle iki yıl içinde Çerkezköy’de  yeni açılan işyerleriyle birlikte sosyal yaşam da değişti. Bu yaşam alanları ilçemizde yokken insanlar Çorlu, Silivri’ye gidiyordu. Ama şimdi Çerkezköy’den o ilçelere giden çok nadir insan var. Aksine Çerkezköy’e, Kapaklı’dan, Çorlu’dan, Saray’dan ve Vize’den gelenlerin fazlalaştığını görüyoruz. Bu da Çerkezköy’ün her geçen gün daha da şehirleştiğinin bir kanıtıdır” dedi.

 

 

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ

Artık Çerkezköy’de her şeyi bulmanın mümkün olduğunu ifade eden Arat “Ama bu yeterli mi derseniz tabiî ki devamlı artan nüfus karşısında yeterli olmayabilir ama bun işyerleri devamlı çoğalıyor. Kısa zaman içinde de büyük AVM’ler açılacağını duyuyoruz. İşte o zaman ilçe dışına hiç kimse gitmez” dedi. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın ilçeye çok şeyler kazandıracağına inandıklarını ifade eden Arat “Ayrıca belediye başkanımız insanları partili partisiz diye ayırmıyor, herkese eşit davranıyor. Bu durum kendisine ve partisine artı değer kazandırıyor. Çerkezköy’e yapılacak sağlıklı hizmet için ilçe yönetiminin de başkanın çalışmalarına her zaman tam destek vermesi gerekiyor. İlçemiz için yapılacak çalışmalarda bizlerde üzerimize düşen görevi seve seve yerine getirmeye hazırız” dedi.

 

 

VERGİ DAİRESİ VE MAL MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ ZİYARET ETTİLER

Saat 12.30’da Yılmaz Arat’ı ağırlayan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir ve Yönetim Kurulu Üyeleri saat 13.30’da da Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürlüğü’nü ziyaret ederek kısa bir süre önce Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Tetik’e başarılar diledi. Hasan Demir, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Gülten Altay, Burhan Kımık ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca daha sonra da Çerkezköy Mal Müdürlüğü’nü ziyaret ederek Mal Müdürü İlhami Taşkın ile görüştü.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10