Eğitimden daha önemli bir meselemiz yok

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin kalan kısmını tamamlayan Enesler Tekstil sahibi Hayırsever İşadamı Bayram Kızılaslan'a plaket verdi.

Çerkezköy 20.11.2014 16:45:00 0
Eğitimden daha önemli bir meselemiz yok

AMACIMIZ EĞİTİM KENTİ HALİNE GETİRMEK

Kızılaslan’a eğitime verdiği hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Kubilay, Anadolu İmam Hatip Lisesi inşaatında da incelemelerde bulundu. Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Enesler Tekstil Sahibi Hayırsever İşadamı Bayram Kızılaslan, Çerkezköy Anadolu İmam-Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Sait Yazı ile birlikte inceleme yapan Kubilay “Göreve başladığımdan buyana Çerkezköy’ün her alanda marka bir kent olması için yoğun bir çalışma başlattım. Bunlardan biri de Çerkezköy’ü bir Eğitim Kenti haline getirmek” dedi.

 

 

YATIRIM YAPMAYA DAVET ETTİ

En esaslı meselelerinin eğitim olduğunu dile getiren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “Çocuklarımızın eğitiminden daha önemli bir meselemiz olamaz. İnşaatını gezdiğimiz Enesler Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin bitirilmesi ile beraber çocuklarımız daha geniş ve ferah bir ortamda eğitim göreceklerdir” dedi. Hayırsever İşadamı Bayram Kızılaslan, Çerkezköy Anadolu İmam-Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Sait Yazı ve dernek üyeleri ile okulun yapımında emeği geçenlere teşekkür eden Kubilay, tüm hayırsever vatandaşları eğitim alanında yatırım yapmaya davet etti. Kaymakam Kubilay, İmam Hatip Ortaokulu’nu da ziyaret etti.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10