Sosyal yardım mağazası törenle açıldı

Süleymanpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan Sosyal Yardım Mağazası'nın açılışı törenle yapılırken, açılış törenine Tekirda?

Süleymanpaşa 21.11.2014 15:53:00 0
Sosyal yardım mağazası törenle açıldı

KATKIDA BULUNMAK İSTİYORUZ

Açılışta konuşan Başkan Eşkinat “Daha önce açıkladığımız Süleymanpaşa İmece Kart’ın yanı sıra ikinci el giysi bağışları ile de Süleymanpaşa’da yaşayan dar gelirli ailelere yapılan yardımlarımız devam ediyor. Alım gücünün iyiden iyiye düştüğü günümüz şartlarında, sosyo-ekonomik bakımdan zayıf olan ailelere destek olmak amacıyla yapılan ikinci el giysi bağış çalışmaları ile yardımseverler ve ihtiyaç sahibi insanlar arasında köprü kurularak, toplumsal dayanışma duygusunun gelişimine de katkıda bulunmak istiyoruz” dedi.

EN GÜZEL ÖRNEKLERİNDEN BİRİ

Açılışın ardından mağazayı gezen Başkan Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’tan sosyal yardım mağazasının çalışma sitemi konusunda bilgi aldı. Albayrak, mağazanın, Sosyal Belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri olduğunu ifade etti.  Yetkililer “Öte yandan kullanılabilir durumdaki giysilerini ihtiyacı olanlara ulaştırmak isteyen yurttaşlar için teslimat şartlarına uygun olarak hazırlanmış giysiler, Orta Cami Mahallesi Soğukkuyu Mevkii Soysal Sokak no:11 adresinde bulunan “Sosyal Yardım Mağazası”nın yanı sıra 100. Yıl Mahallesi İtfaiye önü ve Çiftlikönü Mahallesi otogar girişinde oluşturulan kumbaralara da bırakılabilir” dedi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10