Çerkezköylü gaziler İpsala'da

İpsala'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 92. Yılı etkinliklerine katılan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gaziler, etkinliklere renk kattı.

Bölgede Gündem 21.11.2014 16:23:00 0
Çerkezköylü gaziler İpsala

TİYATRAL OLARAK CANLANDIRILDI

İpsala’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümü coşkuyla kutlandı. Saat 09.00’da başlayan törende İpsala Kaymakamı Eyyup Özdemir, Garnizon Komutanı P.Yb. Dinçer Dinç ve Belediye Başkanı Mehmet Kerman tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Törenlere, saat 09.15’te Bayrambey Mahallesi’nde bulunan Şehitlik Anıtı’na Kaymakam Özdemir, Garnizon Komutanı Dinç ve Belediye Başkanı Kerman tarafından çelenk konulmasıyla devam edildi. Kurtuluş Günü dolayısıyla İpsala Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen etkinliklerde de İpsala Avcılar Derneği Başkanı Zafer Doğan yönetiminde Milis Kuvvetleri’nin ilçeye girişi ve Hürriyet Kızı’nın önünde bulunan Sevr haritasının yırtılması canlandırıldı. Şehit Er Mustafa Aydın Çok Programlı Lisesi ve Kurtuluş Ortaokulu Halk Oyunları ekiplerinin gösterilerinin ardından İpsala Belediyesi Mehteran Takımı da unutulmaz bir gösteri sundu.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

İpsala’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 92. Yıl kutlama törenlerine katılan Çerkezköylü gaziler, İpsala Kaymakamı Eyyup Özdemir, Belediye Başkanı Mehmet Kerman ve Garnizon Komutanı Piyade Yarbay Dinçer Dinç’i de makamlarında ziyaret etti. Ziyaretlerde Kaymakam Özdemir, Belediye Başkanı Kerman ve Garnizon Komutanı, kutlamalara renk katan Çerkezköylü gazilere plaket takdim etti.

SICAK BİR ŞEKİLDE KARŞILANDIK

İpsala’da çok sıcak karşılandıklarını ifade eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi hasan Hüseyin Yarlıgan, İpsala’da kurtuluş etkinliklerine katılarak kurtuluş coşkusuna ortak olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10