Yurt Kesim Petrol'den öğretmenlere yüzde 4 indirim

Türkiye Petrolleri Çerkezköy Bayisi olan Yurt Kesim Petrol, Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçedeki Çerkezköy'de görev yapan yaklaşık 1200 öğretmen için özel kampanya başlattı. ÖÄ

Çerkezköy 24.11.2014 10:45:00 0
Yurt Kesim Petrol

AY SONUNA KADAR DEVAM EDECEK

Öğretmenlik mesleğinin önemine vurgu yapan Rahmi Yılmaz “Öğretmenlerimiz için ne yapsak azdır. Bu anlamlı gün dolayısıyla biz de ilçemizde görev yapan yaklaşık 1200 öğretmenimizi kapsayacak bir kampanya düzenledik. İstasyonumuza gelip öğretmen kimliğini gösteren tüm öğretmenlerimiz Kasım ayı sonu kadar yüzde 4’lük indirim kampanyasından yararlanabilecek” dedi.

SINIRSIZ İNDİRİMDEN DE FAYDALANABİLECEKLER

Geleceğimizin teminatı olan gelecek kuşaklarımızın yetişmesinde öğretmenlik mesleğinin önemine dikkat çeken Yılmaz “Öğretmenlerimiz ülkemizin yarınlarının inşasında ulvi bir görev yürütüyorlar. Biz de öğretmenlerimizin bu ulvi hizmeti karşısında, onlara bir katkı sağlayarak farkındalık yaratmak istedik” dedi. Tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlayan Rahmi Yılmaz, öğretmenlerin ayrıca talep etmeleri halinde kendilerine verilecek olan TP kart ile de yüzde 3 indirimden faydalanabileceğini söyledi.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10