Etüt Merkezi'nden Sağlık Sen üyelerine yüzde 25 indirim

Tekirdağ Sağlık Sen ile Çerkezköy Etüt Merkezi il merkezinde bulunan üyelerin çocuklarının eğitimine yönelik indirim sağlanmasına ilişkin protokol imzalandı.

Çerkezköy 24.11.2014 17:25:00 0
Etüt Merkezi

YÜZDE 25 İNDİRİM

Dün saat 12.00’de gerçekleştirilen protokol programında konuşan Çerkezköy Etüt Merkezi Kurum Müdürü Pınar Satmak “Tekirdağ Sağlık Sen’in üyelerine yönelik bugün yüzde 25’lik bir indirim sağlayacak protokolü imzalıyoruz. 3-10 Kasım tarihleri arasında Çerkezköy Kent Konseyi’nde gerçekleştirdiğimiz kişisel gelişim seminerinde sağlık sen üyeleri aktif katılım gösterdiler. Protokolümüz bir yıllık olacak. Bir yıl dolduktan sonra da protokolü yenileceğiz. Protokolün her iki tarafa da hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

“ÇERKEZKÖY’DEN 300 ÜYEMİZ VAR” 

Sağlık Sen olarak Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütlerinden birisi olduklarını kaydeden Sağlık Sen Tekirdağ Şube Başkanı Hamza Öksüz de “Sağlık Sen olarak Türkiye’de 210 bin üyemiz bulunmaktadır. Bu sayı Tekirdağ’da ise iki bin 300’dür. Çerkezköy’de ise 300’e yakın üyemiz var. Yerelde bütün kurumlarla yetkili sendikayız. Bu anlamda çalışanlarımızın özlük ve özürlülük hakları dışında çeşitli sosyal projeler ve eğitimler ile de katkılar sunmayı hedefliyoruz” dedi.

EĞİTİM PROGRAMLARI YAPILMASI HEDEFLENİYOR

Bunun sadece sağlık sektörü olarak algılanmaması gerektiğini ifade eden Öksüz “Ülkenin her platformunda yetişmiş donanımlı bireye ihtiyacımız olduğunu düşünüyoruz. Ayrıca ilerleyen günlerde de kendileri ile ortaklaşa eğitim programları da yapmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10