Çerkezköyspor evinde kan kaybediyor 1-2

Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Çerkezköyspor ligin beşinci hafta karşılaşmasında evinde Kapaklıspor'u konuk etti. Rakibi karşısında ilk devreyi mağlup kapatan temsilcimiz ikinci devre geliştirdiÄ?

24.11.2014 18:27:00 0
Çerkezköyspor evinde kan kaybediyor 1-2

Tekirdağ Süper Amatör Ligde üst sıraları hedefleyen Çerkezköyspor beşinci hafta karşılaşmasında konuk ettiği Kapaklıspor’a mağlup oldu.

KAPAKLISPOR GOLÜ ERKEN BULDU

Pazar günü Mustafa Uğraş Stadı’nda saat 13.00’da oynanan karşılaşmaya Çerkezköyspor başladı. Maça tutuk başlayan temsilcimiz ilk dakikalarda etkili bir oyun ortaya koyamadı. Rakibi karşısında cesur bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor karşılaşmanın altıncı dakikasında arzuladığı gole kavuştu. Sol kanattan gelişen Kapaklıspor atağında ceza sahası içine giren Cihan yerden düzgün vuruşla topu ağlara göndererek Kapaklıspor’u öne geçirdi.

BERABERLİK GOLÜ SERKAN İLE GELDİ

Rakibi karşısında ilk dakikalarda yediği şok golün ardından toparlanmaya çalışan temsilcimiz Çerkezköyspor ilerleyen bölümlere doğru toparlanmaya çalıştı. Rakibi karşısında iki kanadı iyi kullanan Çerkezköyspor ileri uç elemanları ile yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Savunmada iyi kapanan Kapaklıspor ise beraberlik golü için yüklenen Çerkezköyspor karşısında ikinci golü aradı. Karşılaşmada ataklarını sürdüren Çerkezköyspor beraberlik golünü ise karşılaşmanın 21.dakikasında golcü oyuncusu Serkan Akyüz ile ulaştı. Çerkezköyspor’un kullandığı korner atışında Kapaklıspor savunması topu uzaklaştıramadı. Yaşanan karambolde topu iyi takip eden Serkan Akyüz sert bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru eşitledi.

KAPAKLISPOR UZATMALARDA İKİNCİ GOLÜ BULDU

Karşılaşmada beraberliği yakaladıktan sonra rahatlayan temsilcimiz taraftarının desteği ile galibiyet golü için yüklendi. Karşılaşmanın 34.dakikasında Çerkezköyspor gole çok yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Tahir’in vuruşu direkten döndü. Önemli bir fırsatı değerlendiremeyen temsilcimiz ilk devrenin uzatma dakikalarında kalesinde ikinci golü gördü. Kapaklıspor’un kullandığı korner atışında kaleci İsmail’in hatasını iyi değerlendiren ilk golün sahibi Cihan kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydederek takımını tekrar karşılaşmada öne geçirdi. İlk devrenin uzatma dakikalarında golü bulan Kapaklıspor soyunma odasına da önde girmesini bildi.

MAĞLUBİYET İLE AYRILDI

Karşılaşmanın ikinci devresinde taraftarının desteğini alarak başlayan Çerkezköyspor sağlı sollu ataklarla Kapaklıspor kalesini abluka altına aldı. Kapaklıspor ise iyi bir savunma yaparak gelişen Çerkezköyspor ataklarında hata yapmadı. Rakibi karşısında özellikle sağ kanadı etkili kullanan temsilcimiz Çerkezköyspor Mehmet Narin ve Serkan ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Tek kale bir futbol ortaya koyan Çerkezköyspor 68.dakikada beraberlik fırsatını değerlendiremedi. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içine giren Mehmet Narin’in çaprazdan sert vuruşunu Kapaklıspor savunması çizgiden çıkardı. Kalan dakikalarda da gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Kapaklıspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Bu sezon evinde oynadığı ikinci karşılaşmadan da mağlubiyet ile ayrılan Çerkezköyspor altı puanda kalırken, önemli bir galibiyet alan Kapaklıspor ise altı puana yükseldi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10