Uygulamalı Girişimcilik protokolü imzalandı

Namık Kemal Üniversitesi ile Tekirdağ Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü işbirliği çerçevesinde "Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Programı" protokolü NKÜ Rektörü Prof.

Tekirdağ 25.11.2014 16:27:00 0
Uygulamalı Girişimcilik protokolü imzalandı

UYGULAMALI TEKNİKLER KULLANILACAK

Programla ilgili bilgi veren yetkililer “Program kapsamında, eğitime katılanlar “Temel Seviye Girişimcilik Eğitimini” alarak sınıf içi eğitim ve atölye çalışmalarına katılacaklardır. Programda;“Girişimcilik özelliklerinin sınanması, iş fikri geliştirme ve yaratıcılık egzersizleri, iş planı kavramı ve öğeleri (pazar araştırma, pazarlama planı, üretim planı, yönetim planı, finansal plan), iş planı öğelerinin pekiştirilmesine yönelik atölye çalışmaları (pazar araştırma, pazarlama planı, üretim planı, yönetim planı, finansal plan), İş planının yazılması ve sunumunda dikkat edilecek hususlar” hakkında eğitim verilecektir. Ayrıca eğitimlerde; örnek olay, egzersiz gibi uygulamalı ve interaktif teknikler kullanılacak” dedi.

50 KURSİYERE EĞİTİM VERİLECEK

2-12 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek olan programda, NKÜ Ziraat Fakültesi Konferans Salonu ve Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi (NABİLTEM) dersliğinde eş zamanlı olarak 08.30-17.30 saatleri arasında toplamda 70 saat olmak üzere, katılımcıların ağırlıklı olarak Namık Kemal Üniversitesi öğrencilerinin oluşturacağı 50 kursiyere eğitim verilecek.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10