Tekirdağ Bölgesel İş Forumu Cuma günü yapılacak

Trakya Kalkınma Ajansı ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ortaklığında gerçekleştirilecek Tekirdağ Bölgesel İş Forumu 28 Kasım Cuma günü Çorlu'da yapılacak.

Tekirdağ 25.11.2014 16:29:00 0
Tekirdağ Bölgesel İş Forumu Cuma günü yapılacak

GİRİŞİMLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK

Trakya Kalkınma Ajansı merkez binasında konuyla ilgili yapılan basın toplantısında konuşan Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Trakya Kalkınma Ajansı’nın uluslar arası işbirliklerine önem verdiğini ifade ederek “28 Kasım Cuma günü gerçekleştireceğimiz Tekirdağ Bölgesel İş Forumu’na 40 kişilik Sudan işadamı heyeti katılacak. Çorlu’da yapılacak organizasyonda Trakya iş dünyası, Sudanlı işadamları ile görüşme imkânı bulacak. Bu görüşmelerden yeni işbirlikleri ve yeni yatırım kararları çıkması en büyük kazancımız olacaktır. Kurum olarak daha öncede dünyanın farklı ülkelerinden yatırımcıları bölgemizde ağırladık. Bu konuda girişimlerimiz artarak devam edecek” dedi.

TEKSTİL SEKTÖRÜ

MÜSİAD Tekirdağ Şube Başkanı Dr. Oktay Dede de günümüzde iş dünyasının işbirlikleri üzerinden büyüdüğünü ifade ederek “Bölgemizde yapılacak bu forumda Sudan özellikle seçildi. Sudan ekonomisi tarıma ve tarım sanayine dayanmaktadır. Ayrıca gelişen ve yatırım çeken sektörlerden bir diğeri de tekstil sektörüdür. Trakya’da halen Afrika ülkelerine ihracat yapan tarım aletleri üreten firmalar bulunmaktadır” dedi.

FABRİKALARI ZİYARET EDECEKLER

28 Kasım 2014 Cuma günü Çorlu Silverside Otel’de yapılacak Tekirdağ Bölgesel İş Forumu görüşmeleri saat 14.30-18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Görüşmelere katılan heyet organizasyon öncesinde bölgede bulunan fabrikaları ziyaret edecek. Heyette elektrik malzemeleri, ağır makine, yapı malzemeleri, tarım makineleri, tarımsal ürünler, ambalaj, kimya ürünleri, çimento, tekstil, tıbbi cihaz üreticileri yer alıyor.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10