Yeni kadın kolları yönetimi tanıtıldı

Cumhuriyet Halk Partisi'nde Çerkezköy İlçe Kongresinin ardından Ebru Alaca başkanlığında oluşturulan yeni kadın kolları yönetimi tanıtıldı. Önceki akşam saat 19.30'da parti binasında

Çerkezköy 25.11.2014 16:46:00 0
Yeni kadın kolları yönetimi tanıtıldı

BAYRAĞI DAHA YUKARI ÇIKARACAĞIZ

Aktif siyasette tüm Çerkezköylü kadınlara ulaşmak istediklerini ifade eden Alaca, tüm kadınları CHP’ye üye olmaya davet etti. Kadın kollarında bu zamana kadar başkanlık yapan partililere de teşekkür eden Alaca “Onlardan aldığımız bu bayrağı Çerkezköy’de çok daha yukarılara çıkarmayı kendimize görev ediniyoruz” dedi.

YENİ YÖNETİMİ TANITTI

CHP Çerkezköy Kadın Kolları olarak yılmadan, yorulmadan çalışacaklarını ifade eden Alaca “Tüm kadınlarımızı kucaklayarak tam birlik ve beraberlik içinde Çerkezköy’ün geleceğini inşa etmede katkı sağlayacağız” dedi. Konuşmasının ardından Alaca yeni yönetimin tanıttı. Ebru Alaca başkanlığındaki kadın kolları yönetiminde sekreter olarak Tülay Şener ve sayman olarak Kadriye Öztürk yer alırken, Sevim Tan, Sebahat Özkan, Ülker Kozuva, Hülya Girgin, Şahsenem Erdoğan ve Pınar Boz da yönetim kurulu üyesi olarak yer aldı.

KADIN VARSA BAŞARI DA VAR

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir de, siyasette kadınların önemine dikkat çekti. Siyasette kadın varsa başarının da elde edildiğini söyleyen Demir “Siyasette kadınlar varsa biz siyaset yapmaya devam ederiz. Siyasette kadın yoksa biz bir ağacın dökülen yapraklarından biri oluruz” dedi. Kadınlara her alanda ihtiyaç olduğunu söyleyen Demir “Kadınlarımızın Cumhuriyetin kuruluşunda ve kurtuluş savaşında ülkemizin düşman işgalinden kurtulmasında büyük payları vardır. Kadınlar güçlerini birleştirerek ortaya koyduklarında çok daha başarılı oluyorlar” dedi.

EN ÖNEMLİ İLÇE

İlçe kadın kollarının başarılı olacağına inandığını dile getiren İlçe Başkanı Hasan Demir “Çerkezköy önemli bir sanayi kenti. Bu nedenle de devamlı göç alıyor. Bu nedenle parti olarak sorumluluğumuz da büyük. Tekirdağ’ın 11 ilçesi içinde en önemli ilçe Çerkezköy” dedi. Çerkezköy’ün örnek bir ilçe olduğunu belirten Demir “Çocuklarımızın geleceğine yön vermek için Çerkezköy’ün bize ihtiyacı var. Ben CHP İlçe Başkanı ve ilçe yönetimimiz olarak her türlü hizmetleriniz için siz kadınlarımıza destek olacağız” dedi.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10