Çolakoğlu: 90 dakika sonunda bir puana razı olduk

Hafta sonunda evinde Muratlı Belediyespor ile golsüz berabere kalarak son iki haftada dört puan kaybeden temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor'da Basın Sözcüsü Sebahattin Çolakoğlu açıklamalarda bulundu. Muratlı

25.11.2014 17:00:00 0
Çolakoğlu: 90 dakika sonunda bir puana razı olduk

1911 Çerkezköyspor Basın Sözcüsü Sebahattin Çolakoğlu, düzenlediği basın toplantısı ile hafta sonu oynanan Muratlı Belediyespor karşılaşmasını değerlendirdi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Dün saat 11.30’da açıklamada bulunan Basın Sözcüsü Sebahattin Çolakoğlu “ Karşılaşmanın seyircisiz oynanmayacağını bildikleri halde bir çok taraftarımız tel örgü arkasından takımımızı destekledi. Diğer yandan taraftar grubumuzda bizleri doksan dakikada boyunca susmadan desteğini esirgemedi.

Belediye Başkanımız Vahap Akay ve meclis üyeleri de karşılaşmayı izlemeye gelirken, bizler bu maçta yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“SKORU DEĞİŞTİREMEDİK”

Maça iyi başladıklarını kaydeden Çolakoğlu “ Karşılaşmanın ilk on dakikasında etkili bir oyun sergiledik. Karşılaşmanın ilk dakikalarında net bir pozisyonumuz vardı ve bizler bunun penaltı olduğunu düşünüyoruz.  İlk devre de sadece rakibin bir atağı vardı. Bizim Oğuz ile sağ kanatta, Bahadır ile de sol kanatta etkili olduk ama ileri de final paslarını yapamadık. Devre arası değişiklikler oldu ve bu değişikliklerde de şanssızdık. Nedeni ise sol açıkta Bahadır oyundan çıktı ve uzun bir sakatlık dönemi geçiren Gökhan küçük ikinci devre başladı. Şafakla şanssız bir pozisyonda çarpışmasında omzunda bir zedelenme meydana geldi. 12 dakika oyunda kaldıktan sonra mecburen çıkmak zorunda kaldı. Bu sefer de sol tarafa Gürel’i aldık. Şanssızlıktan dolayı sadece bir kanatta oyuncu değişikliği yapabildik” dedi.

“İYİ OYNADIK”

Karşılaşmanın ikinci devresinde tek kale bir futbol ortaya koyduklarını kaydeden Çolakoğlu “  Karşılaşmanın ikinci devresinde Oğuz ve Şafak ile önemli pozisyonlar bulduk. Duran toplarda ileriye çıkan defans oyuncularımız İsmail ve Tuna olsun bunlarla da pozisyona girdik ama bir türlü golü bulamadık. Rakibe baktığımız zaman bu 5 maçın sonunda belki de en rahat yenebileceğimiz bir maçtı. Hiç kimseyi küçümsemiyor ve kendimizi de büyük görmüyoruz. Ama iyi bir takım olduğumuzu da her ortamda dile getiriyoruz. En kolay ve en rahat alabileceğimiz bir maçtı fakat gol bulamayınca 90 dakika sonunda bir puana razı olduk. Bir puanda kendi evimizde tabi ki önemlidir. Ters bir topla mağlupta olabilirdik” diye konuştu.

“OFANS EKSİKLERİMİZ VAR”

Çolakoğlu “  Karşılaşma boyunca özverili bir oyun sergileyen tüm futbolcu kardeşlerimi kutluyorum. Ortada bir başarısızlık ve umudu kaybetmişlik yoktur. Her ne kadar rakiplerimiz arasında Çorlu 1947 takımı ile iki puan fark olsa da 5 maçın sonunda 3 galibiyet iki beraberliğimiz var. Kalemizde sadece 2 gol gördük. Defans anlamında gerçekten çok iyiyiz. Ofansta bir problem bulunuyor. Bu haftayı bay geçiyoruz. Bay haftasında bunların hepsini değerlendirme fırsatı bulacağız. Devre arası yaklaşıyor ve eksik mevkilere düşünülen isimler bulunuyor” açıklamasında bulundu.

“DEPLASMANDAN ÜÇ PUAN İSTİYORUZ”

Bir sonraki hafta karşı karşıya gelecekleri Karadeniz Gençlikspor karşılaşmasını da değerlendiren Çolakoğlu “ Önümüzdeki haftayı bay geçtikten sonra bizim için önemli Karadeniz Gençlikspor deplasmanı var. Bu ligde mücadele eden her takım içerde ve dışarıda puan alacak seviyededir. Haftalar ilerledikçe şaşırtıcı sonuçlar ortaya çıkıyor. Bu hafta kiminle oynuyorsak ona konsantre oluyoruz ve olmak da zorundayız. Karadeniz Gençlik baktığımız zaman ters sonuçlar da alabiliyor ve nihayetinde deplasmana gidiyoruz. Bu karşılaşmadan üç puanı almak zorundayız. Bu karşılaşmayı da sakatlık yaşamadan bitirmek istiyoruz. Çünkü akabinde lider Çorlu 1947 maçımız var. Bu karşılaşma sezonun en önemli karşılaşmayı olacak. Tek düşüncemiz deplasmanda 3 puan ile dönmek” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10