Bir araya gelmek demek, birbirimizi anlamak demektir

Güneşler Otel'de dün saat 09.30'da düzenlenen Çerkezköy İlçe Müftülüğü 3. İstişare Kurulu Toplantısı'nda konuşan Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, İlçe MüftÃ

Çerkezköy 25.11.2014 17:02:00 0
Bir araya gelmek demek, birbirimizi anlamak demektir

ÇALIŞMA GRUPLARI OLUŞTURULACAK

Çok daha iyi işler yapılması gerektiğine inandığını ifade eden Tuna, çalışma grupları da oluşturacaklarını belirtti. Her çalışma grubunun bir başkan, bir başkan yardımcısı ve 3 üye olmak üzere toplam 5 kişiden oluşacağını söyleyen Tuna, “Her çalışma grubunun da çalışma alanları ayrı ayrı olacak. Her çalışma grubu kendi alanında proje geliştirecek ve çalışmasını öyle yapacak” dedi.

MANEVİYAT GÜCÜNÜ DAHA YUKARILARA ÇIKARACAĞIZ

Toplumun her kesimine ulaşmayı hedeflediklerini belirten Tuna “Bir araya gelmek demek birbirimizi anlamak demektir. Bu nedenle birlikte yapacağımız çalışmalarla İlçemizdeki maneviyat gücünü çok daha yukarılara çıkaracağız” dedi.

TAKDİRLE KARŞILIYORUM

Toplantıda konuşan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay da Çerkezköy İlçe Müftülüğü’nün çalışmalarını takdirle karşıladığını ifade etti. Müftü Yusuf Tuna’yı ve İstişare Kurulunu tebrik eden Kubilay “Müftülüğümüzün bu çalışmalarının Türkiye’ye örnek olacak bir proje olacağına inanıyorum. İstişare Kurulu sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte çok katılımlı olmasının da önemli olduğunu düşünüyorum” dedi.

 

 

ÇERKEZKÖY BİR SANAYİ KENTİ

Çerkezköy’ün bir sanayi kenti olduğunu ve yoğun göç aldığını dile getiren Kaymakam Kubilay “İlçemizde bu yıl öğrenci artışı yüzde 12 oldu” dedi. Çerkezköy’ün her alanda çok daha iyi yerlere gelmesi için çalışacaklarını söyleyen Kubilay “Birbirimize her zaman paylaşıcı yaklaşım içinde olmalıyız. Kaymakamlık olarak bunu önemsiyoruz” dedi.

DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Kaymakamlık olarak istişare kuruluna desteklerinin devam edeceğini söyleyen Kubilay “Kamu kurum ve kuruluşlarımızın da desteğini rahatlıkla alacağız. Burada istişare kurulunun sıkıntıları, sevinçleri  paylaşacak çalışmaları ilçe müftülüğümüze önemli katkıları oldu ve olmaya da devam edecek” dedi.

Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10