CHP'den diş sağlığı merkezine ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir ve yönetim kurulu üyeleri Ağız ve Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla Özel Trakya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Sahibi Sub

Çerkezköy 25.11.2014 17:04:00 0
CHP

ANLAMLI ZİYARET

Dün saat 10.00’da gerçekleştirilen ziyarette partililer 30 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı olan Özel Trakya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Sahibi Subaykan Pandar’ın Ağız ve Diş Sağlığı Haftası’nı kutladı. Ziyarette konuşan CHP İlçe Başkanı Hasan Demir “Subaykan Pandar kardeşimiz büyük bir cesaret örneği göstererek CHP’den 30 Mart Yerel Seçimleri öncesinde aday adaylığı başvurusunda bulunmuştu. Kendisinin ne kadar büyük bir CHP’li olduğunu biliyoruz. Kendisine de görevinde başarılar diliyorum” dedi.

“BAŞKANIMIZIN PROJELERİ VAR”

Çerkezköy’ün kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen Demir “İlçe teşkilatı olarak Belediye Başkanımız Vahap Akay’a desteğimiz tam. Başkanımızın bu konuda kısa süre içinde hayata geçirmeyi hedeflediği projeleri var. İnşallah bunlar kısa zamanda hayata geçecek. Amaçlarımız doğrultusunda halkın dili, kulağı ve gözü olacağız. Her mahallemizde mahalle birimlerini oluşturduk. Mahalle sorumlularımız mahallelerindeki sorunları bize iletecek ve biz de çözümü için bunları bir rapor halinde belediye başkanımıza sunacağız” dedi.

“OTOPARK SIKINTISI BULUNUYOR”

Çerkezköy’ün sorunlarını vatandaşlar olarak çevreden duyduklarını kaydeden Pandar da “Vatandaşlarımız özellikle yapılan kapalı otoparktan çok şikayetçi. Çünkü oraya aracını park edecek vatandaşlarımız yer olmadığını söylüyorlar. Vatandaşlarımız bu yer yapılmadan önce üç kat yapılmasını istiyorlardı. Şimdi burayı yıkamıyorlar. Burada aylarca arabasını çalıştırmadan park eden vatandaşlarımızın olması da ayrı bir vahim konudur” dedi.

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10