Çerkezköyspor'da Kaynak dönemi

Süper Amatör Lig'de hafta sonunda Kapaklıspor'a evinde mağlup olan Çerkezköyspor'da teknik direktörlüğe Ayhan Kaynak getirildi. Eski Teknik Direktör Ergun Uncuoğullarından'ın tekrar Genel

25.11.2014 17:05:00 0
Çerkezköyspor

Çerkezköyspor ilk beş haftada alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Ergun Uncuoğullarından ile yollarını ayırmıştı. Yönetim Kurulu istifanın ardından takımın başına da Ayhan Kaynak’ı getirdi.

İLK ANTRENMANA ÇIKTI

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerimizden Çerkezköyspor’da hafta sonunda alınan Kapaklıspor mağlubiyetinin ardından Pazartesi günü Teknik Direktör Ergun Uncuoğullarından ile yollarını ayırdı. Kulüpten alınan bilgiye göre takımın başına ise Ayhan Kaynak’ın getirildiği ifade edildi. Eski Teknik Direktör Ergun Uncuoğullarından’ın tekrar Genel menejerliğe getirildiği iddia edilirken, Kaynak’ın ise dün ilk kez takımın başında ilk antrenmanına çıktığı kaydedildi.

OFSPOR ALTYAPISINDA GÖREV YAPTI

4 Mart 1967’de dünyaya gelen Ayhan Kaynak diğer kardeşleri olan Reşit Kaynak,Orhan Kaynak,İrfan Kaynak, ve İlhan Kaynak gibi profesyonel liglerde futbolcu olarak görev yaptı. Adana Gençlerbirliği,Alanyaspor, Bucaspor, Sarıyer, Kartalspor, Çorluspor, Denizcilik İşletmeleri, Piyalepaşa, Maltepespor, Çıksalınspor takımlarında forma giydi.  Kaynak’ın teknik direktörlük kariyerinde ise 2011-2012 sezonunda Ofspor’da altyapı sorumluluğu bulunuyor.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10