Emlakçılar Derneği'nde 'Tavan' dönemi

Çerkezköy Emlakçılar Derneği üyeleri, dün yapılan 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda yeni başkanlarını seçti.

Çerkezköy 26.11.2014 16:17:00 0
Emlakçılar Derneği

TEK ADAY ÇIKTI

Dün saat 13.00’da Dekor Düğün Salonu’nda düzenlenen kongreye 90 üyeden 60’ı katıldı. Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Serkan karagöz’ün açılış konuşmasının ardından toplantı divan heyetinin oluşturulması ile devam etti. Divan başkanlığına Enver Özel, katip üyeliklere Yılmaz Bulut ve Fikri Güzel seçildi. Divan heyetine Daimi Tavan başkanlığındaki liste sunulurken, daha önce başkanlığa aday olduğunu açıklayan İlker Sezen ise kongreye katılmadı.

AYNI ÇATI ALTINDA TOPLAMA ÇALIŞTIK

Faaliyet raporu, gelir gider hesapları ve Denetim Kurulu raporlarının okunarak oybirliği ile kabul edilmesinin ardından konuşan Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Serkan Karagöz bu kongrede aday olmadığını belirterek, bundan böyle dernek üyesi diğer arkadaşların sorumluluk alarak görevi yürütmelerini istedi. 3 dönemdir başkanlık görevini yürüttüğünü anımsatan Karagöz “Ben ve yönetimim bu güne kadar derneğimizin iyi yerlere gelmesi için canla başla mücadele sergiledik. İlçemizdeki ve bölgemizdeki emlakçı meslektaşlarımızı aynı çatı altında toplamaya çalıştık” dedi.

 

 

İYİ YERLERE GELMESİ İÇİN ÇALIŞTIK

Derneğin iyi bir yerlere gelmesi için çalıştıklarını söyleyen Karagöz “Yeni seçilecek arkadaşlarımıza da her zaman yardımcı olacağız. Bu dernek bizim. Hepimizin sahip çıkması gerekiyor. Eksikliklerimiz olmuştur. Ancak bu da bazı üyelerimizin aidatlarını zamanında ödememesinden kaynaklanmıştır” dedi. Dernek üyelerinin aidatlarını zamanında ödemesini isteyen Karagöz yeni seçilecek yönetime başarılar diledi. 3 dönem dernekte başkan yardımcılığı yapan ve Mayıs ayında Kapaklı Emkalçılar Derneği’ni kuran Kemal Özel’e ve yeni yönetimde yer alan bayan emlakçı Gülcan Altınay’a Serkan Karagöz tarafından plaket takdim edildi.

GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPACAKTIR

Kemal Özel ile uyum içinde çalıştıklarını ifade eden Karagöz, Özel’in Kapaklı’da güzel çalışmalar yapacağına inandığını söyledi. Çerkezköy’deki dernekte 3 dönem belediye başkan yardımcılığı görevinde bulunan Kemal Özel de “9 kişi ile çıktığımız bu yolda uzun mesafeler kat ettik” dedi. Mayıs ayında Çerkezköy Emlakçılar Derneği’nden istifa ederek Kapaklı Emlakçılar Derneği’ni kurduğunu ifade eden Özel “Sizlerle her zaman birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Birlikte hareket edeceğiz” dedi. Çerkezköy ve Kapaklı olarak bir bütün olduklarını vurgulayan Özel, bu birlikteliğin kendilerine güç katacağını belirtti.

 

 

OYBİRLİĞİ İLE SEÇİLDİ

Konuşmaların ardından seçimin açık oylama şeklinde yapılması oybirliği ile kabul edildi. Aidatın yıllık 60 TL’den 120 TL’ye çıkarılması oybirliğiyle kabul edildi. Açık oylama usulü yapılan seçimde tek aday olan Daimi Tavan ve yönetimi oy birliği ile seçildi.

DERNEĞİ ÇOK İYİ YERLERE GETİRECEĞİZ

Derneği çok iyi yerlere getireceklerini söyleyen yeni başkan Daimi Tavan “Yakın bir zaman içinde derneğimize bir bina kazandıracağız. Her zaman sizlerle birlik ve beraberlik içinde çalışarak iyi işlere imza atacağız” dedi. Derneği daha ileri seviyelere getirmek için çıktıkları bu yolda kendilerine olan güveni boşa çıkarmayacaklarını söyleyen Tavan, kongrenin hayırlı olmasını temenni etti.

 

 

İŞTE YENİ YÖNETİM

Daimi Tavan’ın başkanlığındaki yönetimde Celal Yeşilyurt, Yetiş Demir, Ersin Yeğin ve Gülcan Altınay yer alırken, Denetim Kuruluna da Servet Demirci, Serhat Ercan ve Burhanettin Özaydın seçildi.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10