Başkan Günay'dan aidat çağrısı

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, kamuoyunda Torba Yasa olarak adlandırılan 6552 sayılı kanunun Tekirdağ TSO üyelerine sunduğu fırsatlar üzerine bir açÄ?

Tekirdağ 27.11.2014 11:11:00 0
Başkan Günay

TTSO üyelerinin aidat ödemelerine gelen taksitlendirme ve indirim konusunu değerlendiren Başkan Günay, “Birçok üyemiz bu imkândan yararlandı. Yararlanmayan üyelerimizin müracaatlarını bekliyoruz” dedi.

BÜYÜK BİR FIRSAT

Günay, Torba Yasa’nın TTSO üyelerinin geçmiş dönem aidat borçlarını ödeyebilmeleri ve taksitlendirme konusunda büyük bir fırsat sunduğunu ifade ederek “Üyelerimizin bu imkândan yararlanmalarını tavsiye ediyoruz. Torba Yasa uygulaması ile üyelerin geçmiş döneme ait biriken borçlarına isabet eden gecikme zamları yerine, Yİ-ÜFE aylık değişim oranları hesaplanacak ve peşin ödemede toplam borç üzerinden yüzde 10 indirim uygulanacak veya taksitle ödenebilecek. Söz konusu indirim ve taksitlendirme üyelerimiz için önemli bir fırsat ve güzel bir uygulamadır. Birçok üyemiz bu imkândan yararlandı. Yararlanmayan üyelerimizin 1 Aralık Pazartesi gününe kadar Odamıza dilekçe ile müracaat etmelerini bekliyoruz” dedi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10