Bölgesel işbirliği görüşüldü

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay'ı zi

Tekirdağ 27.11.2014 11:30:00 0
Bölgesel işbirliği görüşüldü

BÖLGESEL İŞBİRLİKLERİNE DESTEK OLACAĞIZ

Ziyarette konuşan Günay “Samsun’un yetiştirmiş olduğu ender nitelikteki kişilerden olan Salih Zeki Murzioğlu, Samsun ticari hayatına ve ekonomisine önemli katkılar sağlayan vizyonu geniş ve önemli projelere imza atan biridir. Geçtiğimiz ay Samsun’a düzenlediğimiz 3 günlük Çalışma ve İş gezimizde bizleri kendi evimizde gibi ağırlayan Samsun TSO Başkanımıza teşekkür ediyorum. Tekirdağ TSO ve Samsun TSO öncülüğünde gerçekleşecek bölgesel işbirliklerine her zaman destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

GEZİ DÜZENLEME İSTİYORUZ

Samsun TSO Başkanı Murzioğlu da, “Önümüzdeki aylarda Samsun TSO, Samsun Ticaret Borsası, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Valiliği ve ilgili kurumlarımızla birlikte Tekirdağ’a iş ve inceleme gezisi gerçekleştirmek istiyor ve Samsun ile Tekirdağ arasındaki iş birliğini arttırmak için elimizden geleni yapmaya hazır olduğumuzu söylemek istiyorum” dedi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10