GS Store tırı Çerkezköy'de bir gün kaldı

Geçtiğimiz gün Çerkezköy'e gelen Galatasaray Store Tırı Çerkezköy Eski Otogarının bulunduğu alanda 09.30-18.30 saatleri arasında ürün satışı yaptı.

28.11.2014 15:26:00 0
GS Store tırı Çerkezköy

ÜRÜNLER SATIŞA SUNULDU

Galatasaray Spor Kulübünün resmi lisanslı ürünlerinin satıldığı Galatasaray Store tırı Çerkezköy’e geldi. Eski Otogarın bulunduğu alanda önceki gün akşam saatlerine kadar kalan tırda Galatasaray Spor Kulübü'nün lisanslı forma, şapka, atkı, bayrak, eldiven, bere, eşofman takımları, bebeklere ve kadınlara yönelik ürünleri yer alıyor.

DAHA SIKLIKLA GELSİN

Galatasaray taraftarları takımlarına hem maddi destek olmak hem de  ürünlerine sahip olmak için Galatasaray Store’yi ziyaret ederek takımlarının ürünlerini aldıklarını belirttiler.  Galatasaray taraftarları Galatasaray Store’nin gelmesinden çok mutlu olduklarını ve daha sık aralıklarla gelmesini de istediklerini kaydettiler.

“İYİ BİR NOKTA GÖSTERSİNLER”

İlgiden dolayı vatandaşları tebrik eden GS Store satış sorumlusu Can Vardarbaşı “ Daha önce satış yaptığımız Gazi Osmanpaşa Mahallesi Fatih caddesi Uğur Dershanesi yanındaki yere belediyenin buradaki esnafların şikayetçi olmaları nedeniyle izin vermedi. Bizlere ise belediye yetkilileri eski otogar alanında satış yapmaya izin verdi. Bizin halkın gözü önünde yanı hareketli bir caddede olmamız gerekiyor. Eğer bu durum böyle devam ederse bundan böyle ne biz nede diğer takımların tırları gelmez. Bu durumun düzeltilmesini ve hiç olmazsa vatandaşın hareketli olduğu trafiği engellemeyecek bir noktada bize yer gösterilsin” dedi.

DURUMDAN ŞİKAYETÇİLER

Başta Galatasaray taraftarları olmak üzere Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarları da  yeni uygulamaya tepki göstererek “ Gönül verdiğimiz takımların tırları geliyor fakat merkezde kendilerine yer göstermiyorlar” diyerek bu durumdan şikayetçi olduklarını, belediyenin bu durumu bir an önce düzelterek gereğini yapmasını istediklerini belirttiler.

Haber/Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10