Bizi takip eden vefakâr okuyucularımıza teşekkür ediyoruz:

"İnternet sitemiz "Çerkezköyhaber.com.tr", Alexa dünya sıralamasında 5 milyar site içinde 907.771'inci sırayla izlenen ilk bir milyon site arasına girmeyi başardı. Alexa ülke sıralamasında ise 1

Çerkezköy 30.11.2014 12:47:00 0
Bizi takip eden vefakâr okuyucularımıza teşekkür ediyoruz:

Çerkezköyhaber.com.tr tıklanma rekoruna koşuyor

 Çerkezköy’ün ilk günlük gazetesi olan ve en çok okunan gazetemizin internet sitesi de tıklanma sıralamasında rekora koşuyor. Sevindirici sonuçlara göre çerkezköyhaber.com.tr  Alexa dünya sıralamasında 5 milyar site içinde 907.771'inci sırayla ilk bir milyon site arasına girmeyi başardı. Alexa ülke sıralamasında ise 160 milyon site içinde ilk 23.584 sırada bulunuyoruz.

Konuyla ilgili yaptırdığımız teknik araştırmada sitemizin izlenmesiyle ilgili Google tarafından yapılan uluslararası değerlendirme verileri şöyle:

Yanda bulunan resimde "Google PageRank" değeri 3 gösteriliyor. Bu değer, genel olarak özgün bir içeriğe, sayfaya verilmiş bağlantılara ve bağlantı veren sayfaların kalitesine bağlı olarak değişiyor. Pagerank, değer olarak bir sitenin Google tarafından arama sonuçlarında sıralanmasını ve Google tarayıcısının siteyi kontrol etme sıklığını etkiliyor. Google’ın değerlendirmesine göre, ülkemizde en çok satan ulusal bir iki gazetenin dahi pegarenk değeri 6-7 civarında. Bu bağlamda çerkezköyhaber.com.tr izlenme değerinin “3” olarak belirlenmesi uzmanlarca büyük bir başarı olarak değerlendiriliyor. Google’ın arama sonuçlarına göre sitemizde bulunan haber, resim ve video vb. arasından 171.000 tanesi Google tarafından indexlenirken ayrıca Google, sitemize eklediğimiz 39,600 resmi de kendi arama sonuçlarında gösteriyor.

 

 

SİTEMİZ BACKLİNK OLDU

Öte yandan http://www.gazetekeyfi.tv/tekirdag-yerel-gazeteleri.asp adlı internet sitesinin genelde paralı paketler ile yapılan ve adına Google Backlink adı verilen “kendi sitesinden link verme” işleminde çerkezköyhaber.com.tr’yi tercih ettiği belirlendi. Domain yaşı 10 yıl 6 ay olan cerkezkoyhaber.com.tr’ye gösterdiğiniz ilgiden ve bize olan güveninizden dolayı siz değerli okuyucularımıza ve internet sitesi ziyaretçilerimize teşekkür ediyoruz.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10