Yeni yerinde, yeni dizaynı ile hizmet verecek

Ceyda&Sedef Kuaför ve Güzellik Merkezi, Pazar günü 14.00'da düzenlenen açılış töreni ile Gazi Osman Paşa Mahallesi Ak Bank Sokak No 1/1'deki yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

Çerkezköy 1.12.2014 11:11:00 0
Yeni yerinde, yeni dizaynı ile hizmet verecek

HAYIRLI OLSUN

Ceyda&Sedef Kuaför ve Güzellik Merkezi’nin açılış törenine Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, CHP İlçe Başkanı Hasan Demir, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ile çok sayıda davetli katıldı. Yaptığı açılış konuşmasında Ceyda&Sedef Kuaför ve Güzellik Merkezi’nin yeni yerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, işletme sahiplerine de bol kazançlar diledi.

10 YILDIR HİZMET VERİYOR

10 yıldan beri Çerkezköy’de faaliyet gösteren Ceyda&Sedef Kuaför ve Güzellik Merkezi, yapılan açılış töreni ile yeni yerinde hizmet vermeye başladı. İşletmeciliğini Ceyda Ürem ve Sedef Nesipoğlu’nun yaptığı güzellik merkezi daha önce Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde hizmet veriyordu. Ceyda&Sedef Kuaför ve Güzellik Merkezi bundan sonraki süreçte Çerkezköy halkına yeni yerinde, yeni dizaynı ile hizmet verecek.

Çerkezköy Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10