Tombalak ve Nurullahoğlu ailelerinin acı günü

İrmet Hospital, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Nurdan Tombalak'ın annesi Zehra Nurullahoğlu hayatını kaybetti. İrmet Hospital ortağı ve Başhekim Yardımcısı ve İrfan Tombalak'Ä

Çerkezköy 1.12.2014 17:38:00 0
Tombalak ve Nurullahoğlu ailelerinin acı günü

HAYATINI KAYBETTİ

Op.Dr. Nurdan Tombalak’ın annesi Merhum Zehra Nurullahoğlu’nun cenaze merasimine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları İmdat Özgör, Atilla Can, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir, İrmet Hospital Başhekimi Op.Dr. Ahmet Türker, Çerkezköy Belediye Meclisi üyelerinden Uğur Erem, Nedim Yılancı, Yüksel Sevil, Enver Bayram, Ensar Sivri, Dr.Remzi Garip, Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Necati Karaoğlu, Optimed hastanesi Hekimlerinden Uzm.Dr. Ali Başkent, İrmet Hospital Müdürü Alper Atasoy, İl Genel Meclisi eski Başkanı Halil Çelik, Çerkezköy’deki hastanelerde görev yapan doktorlar, esnaf, sivil toplum kuruluşu yöneticileri, Tombalak ve Nurullaoğlu aileleri, aile dostlar ve vatandaşlar katıldı.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Dün Osmanlı Camii’nde öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından İstasyon Mezarlığında aile kabristanına göz yaşları arasında dualarla defnedilen merhum Zehra Nurullahoğlu iki çocuk annesi ve bir torun sahibiydi. Dr.İrfan Tombalak ve eşi  Dr.Nurdan Tombalak cenazenin ardından taziyeleri kabul etti.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10