Kalite El Kitabı Projesinde imzalar atıldı

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin arasında ''Kalite El Kitabı'' isimli projenin protokolü imzalandı.

Malkara 2.12.2014 11:05:00 0
Kalite El Kitabı Projesinde imzalar atıldı

HEDEF ULUSLAR ARASI STANDARTLARI YAKALAMAK

Önceki gün saat 10.00’da Tekirdağ Kalkınma Ajansı binasında düzenlenen törene Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı ve Malkara Belediyesi Proje Departmanı Personeli Didem Yıldırım da yer aldı. Teknik destek başvurusuyla kurumsal olarak toplam kalite eğitimini gerçekleştirip, hizmet sunan yerel yönetim birimi olarak da uluslararası standartların yakalanmasının hedeflendiğini ifade eden Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul “Ulaşılacak hizmet standardı ile kalite sertifikası alınıp, sunulacak hizmetin belirli bir standarda oturmuş olmasını ve hizmet sunan birim personellerinin toplam kalite eğitimine alınarak kalite standartlarını kavramaları planlanmaktadır” dedi.

EĞİTİM DÜZENLENECEK

Proje kapsamında 15 – 21 Aralık tarihleri arasında Avrupa Birliği Bakanlığı Uzman Eğitmenleri tarafından Malkara Belediyesi bünyesinde çalışan 30 personel ile  “Toplam Kalite Yönetimi” eğitimi gerçekleştirileceği ifade edildi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10