Öğrenciler beyaz önlük giydi

Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi 2014-2015 Akademik yılına yeni kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrenciler, 7. Geleneksel Beyaz Önlük Giyme Töreni'nde beyaz önlükleri giydi.

Tekirdağ 2.12.2014 11:06:00 0
Öğrenciler beyaz önlük giydi

GURURUNU YAŞIYORUM

Piramit Salon’da gerçekleştirilen beyaz önlük giyme törenine NKÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet İstanbulluoğlu, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuz Aslan Özen, akademisyenler, öğrenciler ve öğrencilerin aileleri katıldı. Törende konuşan Tıp Fakültesi Öğrenci Temsilcisi Emek Cenk Nişli,  2013-2014 eğitim öğretim yılında kendisinin beyaz önlük giyme mutluluğunu ve heyecanını yaşadığını belirterek “Bu gün burada aynı duyguları yaşayan arkadaşlara hitap ediyor olmanın gururunu yaşıyorum” dedi.

DAİMA YANINIZDA OLACAĞIZ

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuz Aslan Özen de, gerçek bir tıbbiyeli olmanın heyecan verici duygular taşımanın yanı sıra, bazı güçlükleri de beraberinde getirdiğini belirterek “Zorlu bir çalışma sonrası tıp fakültesini kazanan öğrencilerimizi şimdi tıp fakültesini bitirmek gibi başka bir zorlu süreç bekliyor. Bu süreci başarıyla tamamlamak gerçekten emek istiyor.  Bu zorlukları hep birlikte aşacağız. Daima danışma olarak yanınızda bizleri bulacaksınız” dedi.

MESLEK YEMİNİ ETTİLER

Açılış konuşmalarının ardından Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet İstanbulluoğlu, 2014 YÖK Sınavında Üniversitemiz Tıp Fakültesini 1. olarak kazanan İpek Toksöz’e ödülünü takdim ederek, önlüğünü giydirdi.  Daha sonra Üniversitemiz Tıp Fakültesi’ni kazanan diğer öğrencilere beyaz önlükleri giydirildi. Beyaz önlük giydirme törenin ardından Tıp Fakültesi öğrencileri meslek yemini etti.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10