Eğitim camiası ağır bir sorumluluk taşıyor

Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği yönetimi, Kapaklı ve Çerkezköy'deki eğitimcileri kahvaltıda ağırladı.

Çerkezköy 2.12.2014 12:12:00 0
Eğitim camiası ağır bir sorumluluk taşıyor

KAYNAŞMALARINA VESİLE OLDU

Yönetim ile birlikte davetlileri kapıda karşılayan ve yemek boyunca da yakından ilgilenen Türkiye Okul Kıyafetleri İmalatçıları ve Satıcıları Konfederasyonu Genel Sekreteri Yaşar Yılmaz’ın açılış konuşmasının ardından konuşan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Trakya’dan çok sayıda misafir olduğunu ifade etti. Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği üyelerinin bu etkinlikte olduğunu söyleyen Kubilay, bu programın dernek üyelerinin kaynaşmasına vesile olduğunu dile getirdi.

 

 

BAŞARILAR DİLEDİ

Kaymakam Kubilay, ilçede göreve başladığı andan itibaren eğitime önem verdiğini vurguladı. Bu tür organizasyonları önemsediğini söyleyen Kubilay “Eğitim camiası omuzlarında ağır bir sorumluluk taşıyor. Onlara görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

 

 

KATILIM YOĞUN OLDU

Dün saat 09.00’da Yalı Restaurant’ta düzenlenen kahvaltıya Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Çerkezköy Emniyet Müdürü Murat Ogan, Kapaklı Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın, Çerkezköy Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Kapaklı Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ve eşi Müjgan Karagöz, Türkiye Okul Kıyafetleri İmalatçıları ve Satıcıları Konfederasyonu Genel Sekreteri Yaşar Yılmaz, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10