Madde Bağımlılığı ile Mücadele Komisyonu toplandı

Başbakanlık tarafından yayınlanan 13 Kasım 2014 tarihli, 2014/19-29174 sayılı ve Uyuşturucu ile Mücadele konulu Genelge doğrultusunda; Ergene'de Kaymakam Fatih Kızıltoprak başkanlığında "Madde

Ergene 3.12.2014 11:28:00 0
Madde Bağımlılığı ile Mücadele Komisyonu toplandı

DEĞERLENDİRME YAPILDI

Kaymakamlık makamında yapılan toplantıya Ergene Belediyesi Özel Kalem Müdürü Müge Yıldız, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Erkan Çinar, Velimeşe Jandarma Krk. Kom. Gültekin Köybaşı, Emel Demir ve Zehra Ece Kütük katıldı. Toplantıda; hızla yayılan madde bağımlılığından çocuklarımızı ve gençlerimizi korumak, madde bağımlısı olanları tedavi ettirmek ve tedavi olanların tekrar bağımlı olmasını engellemek için neler yapılabileceği konusunda değerlendirme yapıldı.

EYLEM PLANI HAZIRLANDI

Toplantıda konuşan Kaymakam Kızıltoprak “İlçe Uyuşturucu ile Mücadele Eylem Planı hazırladık. Bu plan ile uyuşturucu ile mücadelede her kurum, sorunun çözümü için ortak çalışmaya katkıda bulunacak. Kimse bana dokunmayan yılan, bin yaşasın demesin. Bu çok ciddi bir sorun ve bu sorunu çözmek hepimizin sorumluluğu. Tüm kurumlarımızın, kamu görevlilerimizin ve vatandaşlarımızın bu bilinçle hareket etmesi çözümü kolaylaştıracak” dedi.

YENİDEN TOPLANACAKLAR

Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak başkanlığında 'Madde Bağımlılığı İle Mücadele Komisyonu'  9 Aralık salı günü saat 11:00’da Deri Sanayicileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda bir toplantı daha yapacak.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10