Kursiyerlere sertifikaları törenle verildi

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ( Çorlu TSO ) ve KOSGEB işbirliğiyle, düzenlenen "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" tamamlandı.

Çorlu 4.12.2014 10:01:00 0
Kursiyerlere sertifikaları törenle verildi

Eğitimin sonunda sertifika almaya hak kazanan katılımcılar için KOSGEB Tekirdağ Hizmet Merkezi Müdürü Tolga Erkan'ın katılımıyla önceki gün Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu'nda "Sertifika Töreni" düzenlendi. Sertifika törenine; Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İsmail Köroğlu ve Engin Adıgüzeloğlu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Hüseyin Ersoy, Fatih Keskin, girişimci adaylar katıldı.

“GİRİŞİMCİLERİMİZİN YANINDAYIZ"

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün törende yaptığı konuşmada “KOSGEB Tekirdağ Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nün destekleriyle 15-25 Eylül 2014 tarihlerinde Odamız bünyesinde 70 saatlik 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi' gerçekleştirildi” dedi. Eğitimi tamamlayan ve girişimcilik sertifikasını almaya hak kazanan katılımcılara sertifikalarını vermek üzere tören düzenlediklerini ifade eden Sülü “Çorlu TSO olarak bölgemiz girişimci adaylarına yönelik çalışmalarımız KOSGEB’in de destekleriyle devam ediyor. Girişimcilerimizin bölgemize ve Çorlumuza katma değer sağlamasını temenni ediyorum” dedi.

İŞ DÜNYASINA AÇILAN ANAHTAR

KOSGEB Tekirdağ Hizmet Merkezi Müdürü Tolga Erkan da 2010 yılından bu yana girişimcilik eğitimlerine hızlı bir giriş yaptıklarını ifade etti. Eğitimin birinci adım olduğunu söyleyen Erkan “Sertifika her şey değildir. Eğitimi tamamlamak KOSGEB için bir giriş anahtarıdır. Bulunduğunuz yerdeki KOSGEB temsilciliklerinden her zaman destek alabilirsiniz. Gerek yapacağınız işler de gerekse iş fikri konularında üçüncü şahıslardan değil, ticaret odalarından ya da temsilciliklerimizden bilgi alabilirsiniz” dedi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10