Kadın Hakları Günü kutlanacak

Kadın Hakları Günü dolayısıyla Çerkezköy Müftülüğü tarafından 5 Aralık Cuma günü İmam Hatip Ortaokulu Salonu, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu, İmam Hatip Lisesi ve Ã??

Çerkezköy 4.12.2014 17:08:00 0
Kadın Hakları Günü kutlanacak

KİŞİŞİK İNŞASI VE KUR’AN

Etkinlikler saat 10.00’da İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenecek olan “Kişilik İnşası ve Kur’an” konulu panelle başlayacak. İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine yönelik düzenlenecek olan panele konuşmacı olarak Eğitimci-Yazar Ayten Durmuş ve Eğitimci Türkan Bakacak katılacak.

ÖNCÜ-ÖRNEK KADINLAR VE KUR’AN

Kadın Hakları Günü etkinlikleri kapsamında saat 13.00’da da personel eş ve çocuklarına yönelik, Eğitimci-Yazar Ayten Durmuş ve Eğitimci Türkan Bakacak’ın katılacağı “Öncü-örnek kadınlar ve Kur’an” konulu panel düzenlenecek. Etkinlikler saat 16.00’da İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenecek olan “Kişilik İnşası ve Kur’an” konulu panelle devam edecek.

KONFERANS VERİLECEK

Akşam saat 19.00’da da Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonu’nda Eğitimci-Yazar Ayten Durmuş tarafından “”Kadın, aile ve toplum” konulu konferans verilecek. Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, akşam Çerkezköy halkına yönelik düzenlenecek olan konferansa tüm vatandaşları davet etti.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10