"Kapaklıspor olarak geleceğin takımını kuruyoruz"

Son iki haftada aldığı galibiyetlerle birlikte iyi bir çıkış yakalayan Kapaklıspor hafta sonunda deplasmanda konuk olacağı Çorlu Gençlerbirliğispor karşılaşması hazırlıklarına aralıksız de

5.12.2014 16:52:00 0

BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİLER

Önceki gün Çorlu Gençlerbirliğispor hazırlıklarını sürdüren Kapaklıspor’da Başkan Adem Yavaş, Başkan Yardımcısı Seçkin Dilsiz, Teknik Direktör Faruk Kuzu basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ligin ilk haftalarına tecrübesizliklerinden dolayı kötü başladıklarını kaydeden Kapaklıspor Başkanı Adem Yavaş “ Ligin ilerleyen haftalarında takım toparlanarak seri galibiyetler almaya başladı. Bu proje üç senelik çalışmanın eseridir. Biz Kapaklıspor olarak geleceğin takımını kuruyoruz. Biz takımın ağabeylerini takımda tutup, genç arkadaşları da geleceğin takımına monte ediyoruz” dedi.

“KAVGA VE GÜRÜLTÜ VAR”

Türkiye’nin son dönemlerde gündeminin seyirci ve taraftar ile çalkalandığını kaydeden Yavaş “ Artık sahalarda saygı kalmadı. Biz kulüp olarak hepsinden uzak durmaya çalışıyoruz. Çünkü söylediğimiz her şey yanlış anlaşılıyor. Biz bu işin hiçbir tarafından olmak istemiyoruz. Biz sadece futbol oynamaya endeksli bir takımız. Her tarafta kavga ve gürültü var.  Biz takıma bir yatırım yaptık ve bu da tuttu. Bizim istediğimiz takım budur. Bizler sahanın içinde kimse ile dalaşmayan ve saygı gösteren futbolcular yetiştirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

“BUNUN MEYVELERİNİ YİYORUZ”

Takımın sezon sonunda hedefleri hakkında basın mensuplarına konuşan Yavaş “ Hedefimiz ligi ilk üçte bitirmek ve geleceğin takımını oluşturmaktır. Futbolcularımızdan Ercan ve Hüseyin antrenör sertifikalarını aldılar. Bu arkadaşlarımız da antrenörlük dalında geleceğin yatırımlarıdır. Faruk Kuzu hocamızdan da gerekli tecrübeli alacaklardır. Seneye hocamızda bu yolda yalnız olmayacaktır ve beraber çalışacaklardır. Bunu tamamen alt yapıya yaymamız gerekiyor. İki senedir bunun meyvelerini yiyoruz. Kavgadan ve gürültüden bıktık. Bunları istemiyoruz. Bazı olaylardan sonra sağduyulu davrandıkları için basın mensuplarına teşekkür ediyorum” dedi.

“OYUNCULARIMIZA SONUNA KADAR GÜVENİYORUZ”

Sezon öncesinde mütevazi bir takım kurduklarını kaydeden Kapaklıspor Başkan Yardımcısı Seçkin Dilsiz “ İnandığımız hoca ve futbolcular ile bu yola çıktık. Sezon başında takım hakkında bazı söylemler oldu ama biz onlara kulak tıkadık. Gerekeni futbolcularımız ile sahada verdik. İlk haftalarda oyun olarak memnun ettik ancak istediğimiz sonuçları alamadık. Ancak kalan haftalarda çok iyi bir oyun sergileyerek üst üste galibiyetler aldık. Çok yeni bir ekibiz ve arkadaşlarımız yavaş yavaş birbirlerini tanıdılar. Takımımızda daha önce alt kategorilerde oynayan ve Süper Amatör Lig tecrübesini ilk kez yaşayan oyuncularımız var. Ama onları aştılar. Bu hafta ise Çorlu Gençlerbirliği deplasmanına çıkacağız. Bu deplasmanda da mutlak galibiyet istiyoruz. Takım olarak hedeflerimizi her geçen gün büyütüyoruz. Oyuncularımıza sonuna kadar güveniyoruz” açıklamasında bulundu.

“GENÇ BİR EKİBİZ”

Takım olarak hafta sonunda karşı karşıya gelecekleri Çorlu Gençlerbirliğispor karşılaşmasına iyi hazırlandıklarını kaydeden Teknik Direktör Faruk Kuzu “ Lig öyle bir yere geldi ki maçı kazanırsan üstlerin, kaybettiğin zaman ise aşağıların hesabını yapıyorsun. İyi bir ekip olduğumuzu düşünüyorum ve gerçekten çok genç bir ekibiz. Takım olma yoluna girdik.Genç oyunculardan kurulu olduğumuz için ilk haftalarda sıkıntı yaşadık. Ancak bu sıkıntıları oyuncularımız yavaş yavaş aştılar. Renkli bir takım olma yolunda ilerliyoruz.

“BU TAKIM HER TAKIMI YENEBİLECEK GÜÇTEDİR”

Kuzu “ Takım olarak hedefimiz ligi ilk üç içinde tamamlamaktır. Takım olarak antrenmanlarımız çok iyi gidiyor. Birkaç sakat oyuncumuz bulunmasına rağmen oyuncularımız hafta sonunda ki maça yetişeceklerdir. Günde çift antrenman yaparak Çorlu Gençlerbirliğispor maçına iyi hazırlanıyoruz. Biz buraya yedi U-19 liginde mücadele eden futbolcu getirdik. Süper Amatör Lig tecrübesi hiç yaşamadılar. Bireysel olarak ise bu ligi kaldırabilecek oyunculardır. İlk haftalarda heyecan yaşadılar ama şimdi toparlandılar. Kapaklıspor taraftarı takımları mağlup olduktan sonra alkışlayarak tribüne çağırdılar. 24 senelik hocalık hayatımda ilk kez böyle bir durumla karşılaştım. Bu takımını iyi olduğunun göstergesidir. Bu galibiyet serisi devam edecektir ve takımımız daha iyi yerlere gelecektir. İkinci devre ise gerekirse iki takviye yapacağız. Bu takım her takımı yenebilecek güçtedir. Biz ne yaptığımıza bakıyoruz. Bireysel çalışmalar yaparak maçlara en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz” dedi.

“ANTRENMANLAR İYİ GEÇİYOR”

İstanbul Başakşehir altapısından Kapaklıspor’a gelen Ömer Emran’da antrenmanda yer alırken, antrenmanın sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Hayatında ilk kez farklı bir takımda oynayacağı için heyecanlı olduğunu kaydeden Emran “ 17 yaşındayım ve orta sahada oynuyorum. İlk kez şehir dışında futbol oynayacağım. Takıma yeni katıldım. Antrenmanlar gayet iyi geçiyor. Faruk hocama çok güveniyorum. Kapaklıspor’u iyi yerlere getirmek için futbolcu ağabeylerimiz ile en iyi mücadeleyi vermeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

“ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

Hafta sonunda oynanan Çorlu Kültür Sultanköyspor karşılaşmasında ilk kez Kapaklıspor forması giyen ve karşılaşmada bir gol kaydeden Berke Genç, Kapaklıspor’a kendisini getiren Faruk Kuzu’ya teşekkür etti. Silivri’den Kapaklıspor’a katıldığını kaydeden Genç “ Bu hafta hocam bana güvendi ve ilk karşılaşmama çıkardı. Bende bana güvenenleri mahcup etmeyerek bu karşılaşmada golümü kaydettim. Takımda her şey mükemmel. Kardeşlerimiz ve ağabeylerimizle birlikte elimizden geleni yapıp bu yolda birlikte başarı elde edeceğiz” dedi. 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10