Bozdağ'dan yönetim kurulu üyelerine yılsonu yemeği

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ yıl sonu yemeğinde yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Yönetim Kurulu üyeleri ile bir yıl içinde yapılan çalışmaları değerlendiren

Çerkezköy 7.12.2014 12:19:00 0
Bozdağ

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ yönetim kurulu üyeleri için yılsonu yemeği düzenledi.

GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATTIK

Önceki akşam Yalı Restaurant’ta düzenlenen yemeğe Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Yemekte konuşan Bozdağ “Bu yıl yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte güzel çalışmalara imza attık. İnşallah bu çalışmalarımıza 2015 yılında da başarılı bir şekilde devam ederiz” dedi.

“KENDİSİNDEN BAŞKA BAŞARILAR DA BEKLİYORUZ”

Bozdağ ayrıca ‘Benim Kuaförüm’ isimli yarışma programında birinciliği elde eden Çerkezköylü milli kuaför Gökhan Akı’nın da yakalamış olduğu başarıyı unutmayarak plaket sunarak, kuaförlük mesleğini temsilen makas ve kurutma makinesi hediye etti. Başarısından dolayı Akı’yı tebrik eden Bozdağ “Gökhan Akı kardeşimiz Benim Kuaförüm yarışmasında zorlu rakiplerle yarışmasına rağmen birincilik kazanarak Çerkezköy’e çok güzel bir başarı getirdi. Bundan sonra da kendisinden başarılar bekliyoruz. Kendisi Çerkezköy’ün ismini hem ulusal hem de uluslararası alanda başarıyla duyuruyor” açıklamasında bulundu.

“ONUR DUYDUM”

‘Benim Kuaförüm’ isimli yarışma programında birinciliği elde ederek Çerkezköy’ü gururla temsil eden milli kuaför Gökhan Akı da Yarışmada büyük bir sabırla işimi en iyi şekilde yaparak yarışmanın birincisi oldum ve çok mutluyum. Bu yarışmada Çerkezköy’ümüzün ismini büyük kitlelere duyurmaktan da onur duydum” dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10