Malkara Meclisi Aralık ayı toplantısını yaptı

Malkara Belediye Meclisi'nin Aralık Ayı Olağan Toplantısı'nın ilk oturumu önceki gün saat 16.30'da Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul başkanlığında yapıldı.

Malkara 8.12.2014 12:52:00 0
Malkara Meclisi Aralık ayı toplantısını yaptı

KOMİSYONA HAVALE EDİLDİ

Meclis toplantısında ilk olarak İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün Tam Zamanlı Veteriner Çalıştırılması, Ücretinin ve Sözleşme Süresinin Belirlenmesi, Tam Zamanlı Avukat Çalıştırılması, Ücretinin ve Sözleşme Süresinin Belirlenmesi hakkındaki yazıları görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. Toplantı Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün Kira Artışı hakkındaki yazısının görüşülmesi ile devam etti. Konu komisyona havale edildi.

OYBİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ

İlgili gündem maddesinin karara bağlanmasının ardından Zabıta Müdürlüğü’nün Araç Alınması hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi. Toplantı Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na Araç Devri hakkındaki yazısının görüşülmesi ile devam ederken, ilgili gündem maddesi oy birliğiyle kabul edildi.

KOMİSYON GÖRÜŞECEK

İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 5 Yıllık İmar Programı-Park ve Yol hakkındaki yazısı da görüşüldü.  Gazibey Mahallesi Paşa Mezarlığı Mevkii ada:218 parsel:36 noda yer alan taşınmazın, 07.02.2014 tarih ve 22 Sayılı BMK ile onaylanan imar planında G-17-b-14-a-1-c ve G-17-b-14-a-2-d paftalarında, park, yol ve konut alanında bulunduğu belirtilirken, parsel alanının 4001.70 metrekare olduğu, yaklaşık olarak 1632 metrekaresinin yola, 780 metrekaresinin yeşil alanda kaldığı ifade edildi. Parselin yüzde 40'ından fazlasının kamu alanında kaldığı ifade edilirken, 3194 İmar Kanunun 18. Maddesi uygulanmak üzere, 5 yıllık imar programına eklenmesi hususunun İmar Komisyonuna havale edildi.

TARİHİ KENTLER BİRLİĞİ’NE ÜYELİK KABUL EDİLDİ

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Tarihi Kentler Birliğine Üye Olunması hakkındaki yazısı görüşülerek Tarihi Kentler Birliği'ne üye olunmasına oy birliği ile karar verildi. Toplantının bir sonraki gündem maddesinde de İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Kadastro İçin Mahallelerden Bilirkişi Seçimi hakkındaki yazısı görüşülerek İmar Komisyonu’na havale edildi. Asansör Tescil Belge ve Asansör Muayene Ücretleri hakkındaki yazı da Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.

25 ARALIK’TA YENİDEN TOPLANACAK

Toplantının 11. maddesinde de İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 5 Yıllık İmar Programı hakkındaki yazısı görüşüldü. Konu İmar Komisyonu’na havale edildi. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Zabıta Müdürlüğü'nün Tente ve Sundurmalar Hakkında Usul ve Esaslarına Dair Talimatname hakkındaki yazısı görüşülerek konunun değerlendirilmesi için İmar Komisyonu’na havale edildi. Gündem dışının 1. maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Hazine Adasına Tescil hakkındaki yazısı görüşülerek İmar Komisyonuna havale edilmesine oy birliğiyle karar verildi. Komisyonlara havale edilen gündem maddelerini karara bağlamak üzere Aralık ayı Meclisinin 2. Oturumunun 25 Aralık  Perşembe günü saat 16.30'da gerçekleştirilmesine karar verildi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10