Kapaklıspor tek golle mağlup

Süper Amatör Lig'in 7. Haftasında deplasmanda Çorlu Gençlerbirliğispor ile karşı karşıya gelen Kapaklıspor sahadan 1-0'lık skorla mağlubiyetle ayrıldı. Oynadığı son iki karşılaş

9.12.2014 11:31:00 0
Kapaklıspor tek golle mağlup

Tekirdağ Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Çorlu Gençlerbirliği kendi sahasında Kapaklısporu Yusuf’un attığı golle 1-0 yendi.

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

Karşılaşma Çorlu General Basri Saran Stadında oynandı. Müsabakaya ev sahibi Çorlu Gençlerbirliği başladı. Karşılaşmanın ilk dakikalarından Çorlu Gençlerbirliğispor rakip Kapaklıspora oranla daha üstün futbol sergiledi. Sağlı sollu ataklarını sıklaştıran ev sahibi ekip Çorlu Gençlerbirliğispor Kapaklıspor kalecisini geçmekte zorlandı. Kapakılıspor ise özellikle sol kanattan hücumlar geliştirerek rakibi karşısında öne geçmeye çalıştı. Karşılaşmanın 38. dakikasında Uğur'un yaptığı ortayı Yalçın’ın sert vuruşu direkten döndü. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre 0-0’lık eşitlik ile tamamlandı.

ÇORLU ÖNE GEÇTİ

Karşılaşmanın ikinci yarısında Çorlu Gençlerbirliğispor ilk yarıya oranla üstünlüğünü biraz daha artırdı. 48. dakikada rakip saha içinde sol taraftan topla buluşan Yusuf'un şutu ağlar ile buluştu. Bu golden sonra Çorlu Gençlerbirliğispor Ali’nin yaklaşık 30 metreden sert şutunu kaleci son anda kornere çeldi. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde ev sahibi ekip Çorlu Gençlerbirliğispor’un geliştirdiği iki atakta direkler gole izin vermedi. Rakibi karşısında oyundan kopmayan ve beraberlik için yüklenen Kapaklıspor arzuladığı golü bir türlü bulamadı.

9 PUANDA KALDI

Karşılaşma da Gençlerbirliğisporun atakları sonuç vermedi. Uzatma dakikasında ise Çorlu Gençlerbirliğispor'da Abdullah rakibine sert harekette bulunmasıyla kırmızı kartla cezalandırıldı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada ev sahibi ekip Çorlu Gençlerbirliğispor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Elde ettiği tek gollü üstünlük ile puanını 14 yapan Çorlu Gençlerbirliğispor zirve takibini sürdürürken, Kapaklıspor ise dokuz puanda kaldı.

Haber/Faik Onur KAYA  

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10