Ergene Velimeşespor evinde kral

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden Ergene Velimeşespor hafta sonunda evinde Büyük Çekmecespor'u konuk etti.

9.12.2014 11:50:00 0
Ergene Velimeşespor evinde kral

ÖNE GEÇTİ

Ergene Sahası’nda Pazar günü oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Ergene Velimeşespor etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede sağlı sollu ataklar geliştiren Ergene Velimeşespor arzuladığı gole bir türlü ulaşamadı. Konuk ekip Büyükçekmecespor ise kontra ataklarla rakip kalede gol aradı. Rakibi karşısında özellikle sağ kanattan etkili hücumlar geliştiren Ergene Velimeşespor karşılaşmanın 30’uncu dakikasında Emre Karadağ’ın ayağından bulduğu golle öne geçti.

İLK DEVREYİ İKİ GOLLE ÖNDE TAMAMLADI

Gelen golle birlikte rahatlayan Ergene Velimeşespor taraftarının desteği ile kalan dakikalarda ikinci gol için yüklendi. Konuk ekip ise Ergene Velimeşespor ataklarında hata yapmamaya çalıştı. Ergene Velimeşespor ilk devrenin uzatma dakikalarında Sinan Yüksel’in golü ile ikinci devreye rahat girdi. Karşılaşmanın ilk devresini iki gollü üstünlük ile tamamlayan Ergene Velimeşespor karşılaşmanın ikinci devresinde de ataklarını sürdürdü. Büyükçekmecespor ise rakibinin üstüne geldiği dakikalarda farkı indirmeye çalıştı.

20 PUANA YÜKSELDİ

Sağlı sollu ataklarını sıklaştıran Ergene Velimeşespor karşılaşmanın 79’uncu dakikasında farkı üçe çıkardı. Sol kanattan gelişen atakta Büyükçekmece spor savunması topu uzaklaştıramadı. Dönen topu iyi takip eden Burak Gürsoy şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 3-0 yaptı. Oyun disiplininden kopan konuk ekip Büyükçekmecespor son dakikalarda Özgür ile şeref sayısını buldu. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Ergene Velimeşespor’nun 3-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Ergene Velimeşespor bu galibiyet ile puanını 20 yaparken, Büyükçekmecespor ise 14 puanda kaldı. 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10