Valilikten Twitter açıklaması

Tekirdağ Valiliği tarafından yapılan açıklamada "Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya'nın herhangi bir twitter hesabı bulunmamaktadır" denildi.

Tekirdağ 9.12.2014 17:23:00 0
Valilikten Twitter açıklaması

GÜNDEM KONUSU OLMUŞTU

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Ramazan ayı içerisinde twitter hesabı üzerinden İsrail mallarına boykotu dile getirmek amacıyla yapılan paylaşım sonrası Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün verdiği iftarda masasında fanta ile görüntülenmiş, bu olay sonrası sosyal medyada gündem konusu olmuştu. Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya bu olaya twitter hesabı üzerinden açıklık getirerek masadaki fantayı içmediğini olayın çarpıtıldığını belirtmişti.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ

Tekirdağ Valiliği’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada “Valimiz Ali Yerlikaya 'nın şahsi herhangi bir twitter hesabı bulunmamaktadır.Tekirdağ Valiliği olarak kullandığımız tek resmi twitter hesabımız, @TekirdagValilik'' hesabıdır. Valimiz Ali Yerlikaya 'nın veya Valiliğimizin adına açılmış başka hesaplara itibar edilmemesi rica olunur. Ayrıca Valimiz Ali Yerlikaya'nın adı ve fotoğrafı kullanılarak açılan sahte hesaplarla ilgili gerekli işlemler de başlatılmıştır” denildi.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10