TEKSİF, sendikacılık ve örgütlenmeyi anlattı

TEKSİF Sendikası tarafından Trakya'daki üyelerine yönelik eğitim semineri düzenlenirken, 2 gün sürecek olan seminerde sendikacılık ve örgütlenme konuları masaya yatırılacak.

Çerkezköy 10.12.2014 16:54:00 0
TEKSİF, sendikacılık ve örgütlenmeyi anlattı

ÖRGÜTLENME ÇOK ÖNEMLİ

Dün Çorlu Divan Otel’de başlayan eğitime Teksif Sendikası Genel Başkanı Nazmi Irgat, sendika yönetimi, Çerkezköy, Çorlu ve Edirne Şube Başkanları ile sendika üyeleri katıldı. Seminerin açılış konuşmasını yapan Genel Başkan Nazmi Irgat, örgütlenmenin önemine vurgu yaptı.

TORBA YASA DA ANLATILDI

Irgat, örgütlenmenin aynı zamanda örgütlü bulunan işyerlerinde üretimin hem düzenli hem de verimli olmasını sağladığını da belirtti. Seminerin ilk gününde Teksif Sendikası Hukuk Müşaviri Selma Yağan, ‘Toplu iş Hukuku 6356 Sayılı Sendikalar ve Toplu iş Sözleşmesi Kanunu’ ile ‘Bireysel İş Hukuku 4857 Sayılı İş Kanunu’ konusunda katılımcıları bilgilendirdi. Eğitim Türk-İş Sosyal Güvenlik Uzmanı Celal Tozan’ın ‘Sosyal Güvenlik Mevzuatı ve Uygulamaları ile Yeni Torba yasa ve Getirdikleri’ konularındaki bilgilendirmesi ile sona erdi.

SERTİFİKA VERİLECEK

Seminer bugün de devam edecek. Sosyal Politika Uzmanı Bahri Topcu’nun ‘Örgütlülüğün önemi, sendikal örgütlenme yöntem ve teknikleri ile örgütlenmede iletişimin önemi, iletişim yönetim ve teknikleri’ konulu sunumunun ardından katılımcılara sertifikaları dağıtılacak.

Çerkezköy Haber / Burak ALMACI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10