Süleymanpaşa finale kaldı

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) ile Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) organizasyonunda düzenlenen eTürkiye (eTR) yarışmasında finale kalan belediyeler belirlendi. Süleymanpaşa Belediyesi orta

Çerkezköy 11.12.2014 11:51:00 0
Süleymanpaşa finale kaldı

ÖDÜLLER TBMM’DE VERİLECEK

Süleymanpaşa Belediyesi’nin yanı sıra Bağcılar Belediyesi, Kadıköy Belediyesi, Küçükçekmece Belediyesi, Selçuklu Belediyesi ve Şahinbey Belediyesi de finale kalırken ödüllerin 15 Ocak tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde verileceği açıklandı. Projenin yaratıcısı Süleymanpaşa Belediyesi Bilgi İşlem Müdür Vekili Şahin Begiç, yeni gelişen teknolojiler, çoğalan nüfus ve karmaşıklaşan hizmetler nedeniyle, Belediye Başkanı’nın ve diğer yöneticilerin, belediyeyi gerçek zamanlı bilgiye dayalı olarak yerinden ve her yerden yönetebilmesi ihtiyacından dolayı böyle bir program geliştirme ihtiyacı doğduğuna değindi.

MUAZZAM VERİ TABANINA SAHİBİZ

Begiç, “Bu projede hedeflenen şeffaf bir belediyecilik anlayışını gözler önüne sermektir.  Hizmetin kalitesini arttırmak amacıyla birtakım yazılımları kullanmamız gerekiyor. Bu yazılımları hem şeffaf hem de daha verimli olmak adına kullanıyoruz.  Finale kaldığımız bu uygulama üst yöneticilere yönelik bir uygulamadır.  Süleymanpaşa Belediyesi olarak muazzam bir veri tabanına sahibiz” dedi.

HALKIN BELEDİYE İLE İLETİŞİMİNİ GÜÇLENDİRMEK

Finale kaldıkları bu uygulamanın asıl amacının halkın belediye ile iletişimini güçlendirmek, aldığı hizmetin kalitesini arttırmak olduğunu söyleyen Begiç “Projemiz 15 kişiden oluşan yüksek dereceli alanlarında uzman profesör düzeyindeki jüri tarafından elektronik olarak değerlendirilecektir. Burada finale kalmakta bizim için büyük bir başarıdır.  Projemizin 15 Ocak 2015 tarihinde yapılacak değerlendirmede bir ödülle taçlandırılması bizim en büyük beklentimiz” dedi.  

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10