Hizmet alanlarımız da büyüdü

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, CHP Marmaraereğlisi İlçe Başkanı Hakan Turan, Belediye Meclis üyeleri, CHP Gençlik kolları ve kadın kolları ile birlikte vatandaşları ziyaret etti.

Marmara Ereğlisi 11.12.2014 12:43:00 0
Hizmet alanlarımız da büyüdü

SÜREKLİ VATANDAŞLA İÇ İÇEYİZ

Göreve geldiği günden bu yana özellikle Sultanköy ve Yeniçiftlik mahallelerinde vatandaşların sıkıntılarını ve taleplerini dinleyen Başkan İbrahim Uyan, “Oturduğunuz yerden belediye başkanlığı yaparsanız bu halk sizi bir daha seçmez. Hizmetleriniz yarım kalır. İstediğiniz yatırımları ve hizmetleri bölgenize yapamazsınız. Bizler sürekli vatandaşla iç içeyiz. Bu nedenle dördüncü dönem oldu seçimlerden galibiyetle ayrılıyoruz. Bizlerde halkımızın bize olan sevgisine layık olmaya çalışıyor ve mümkün olduğu kadar hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz” dedi.

BÜYÜK HİZMETLER YAPTIK

Büyükşehir olduktan sonra Marmaraereğlisi’nin de ilçe olarak büyüdüğünü belirten Uyan “İlçemiz büyüdü, hizmet alanlarımız büyüdü. Bu alana mevcut personelle hizmet vermek oldukça güç ancak bunun altından kalkabiliyoruz. Gün içinde benimle görüşmek isteyen vatandaşlarımızın bir çoğu ile ne yazık ki yoğunluktan bir araya gelemiyoruz. Ben de mesai bitiminin hemen ardından onların yanına gidiyorum. Tüm vatandaşlarımızla omuz omuza ilçeyi yönetme sözümüzü tutuyoruz. Onların düşüncüleri bizleri için çok önemli. Talepleri oluyor. Zaman zaman bizim dışımızda gelişen olaylar nedeniyle aksattığımız hizmetlerimizi bizlere hatırlatıyorlar. Bu nedenle 9 aylık kısa bir dönemde büyük hizmetler yaptık” dedi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10