1911 Çerkezköyspor'da tek hedef 1947 Çorluspor

Hafta sonunda evinde lider Çorluspor 1947'yi konuk edecek temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Suat Akdereli ve 1911 ÇerkezkÃ

11.12.2014 18:02:00 0
1911 Çerkezköyspor

Ligin sekizinci haftasında zirvenin en önemli karşılaşmasında Çorluspor 1947’yi konuk edecek 1911 Çerkezköyspor’da tek hedef üç puan.

“GALİP GELDİĞİMİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Suat Akdemir , Takım Kaptanı Muzaffer Kurt, Şafak Törin ve Oğuz Kaptan Pazar günü oynanacak olan zorlu karşılaşma öncesi Çerkezköyspor Spor Tesislerinde dün saat 11.30’da basın mensupları ile bir araya geldi. Düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Suat Akdereli “ Geçtiğimiz hafta oynadığımız Karadeniz Gençlikspor karşısında iyi bir mücadele ortaya koydu. Bizim için önemli bir virajı kayıpsız geçtiğimiz için mutluyuz. Tüm oyuncularımı aldıkları galibiyetten ötürü kutluyorum.Bu haftaki hesaplarımız için tamamen 1947 Çorluspor üzerine kurulu” diye konuştu.

“ŞAFAK’IN SAKATLIĞI VAR”

Hafta sonunda oynayacakları Çorluspor 1947 karşılaşmasını değerlendiren Akdereli “ Çorluspor 1947 maçını içeride kazanıp rakiple puan farkını eşitlemek istiyoruz. Ardından onların BAY geçeceği haftada kazanarak ilk yarıyı seri galibiyetlerle lider tamamlamak istiyoruz. Takım olarak çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Sadece Şafak’ın bir sakatlığı var onunda durumu 1-2 güne kadar netleşir. Bizim için öncelikli olan sporcunun sağlığı ondan sonra sahadaki performansıdır” dedi.

“RAKİBİMİZİ TARTMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Basın mensuplarının “ Ligin başından itibaren karşılaşmanın ilk 15 dakikası takım olarak tutuk başlıyorsunuz. Sonradan açılmasının sebebi nedir” sorusunu yöneltmesi üzerine konuşan Akdereli “ Karşılaşmanın ilk dakikalarında rakibimizi tartıyoruz. Hücuma yönelik oynamaktan ziyade neler olabilir bunun analizini yapıyoruz. Bazen terste duruma düşülüyor. Örneğin Sitespor maçında iki gol yedik ve sonradan açıldık. Gol atamayınca oyuncularımız sıkıntıya giriyor. Kondisyon olarak, kuvvet olarak bir eksiklik yok sadece bu bir taktiksel durumdur” cevabını verdi.

“TARAFTARIMIZI MAÇA BEKLİYORUZ”

Akdereli’nin ardından konuşan 1911 Çerkezköypor Kaptanı Muzaffer Kurt” Bizi destekleyen, gönül veren, yaşlısı, genci tribüne gelip destek gösteren herkese teşekkür ediyoruz. Bizler en iyi şekilde çalışıp daha iyi sonuçlar almak için varımızı yoğumuzu ortaya koymaya çalışıyoruz. Çorluspor 1947 karşılaşmasında ise bütün taraftarlarımızı ve halkımızı stadyuma davet ediyoruz. Bu karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılarak yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

“BÜTÜN MAÇLARI KAZANMAK İSTİYORUZ”

Her maça tek tek baktıklarını kaydeden 1911 Çerkezköyspor’un başarılı kanat oyuncusu Oğuz Kaptan “ Karadeniz Gençlikspor maçı bizim için büyük bir engeldi. Bu hafta ise evimizde lider Çorluspor 1947’yi konuk edeceğiz. Rakibimiz karşısında maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Kısacası avantajımızı iyi değerlendirmek istiyoruz. Kalan dört maçını üçünü Çerkezköy’de oynayacağız. Takım olarak hedefimiz ligin ilk devresini lider bitirmektir. Bunu da yapacağımıza sonuna kadar inanıyoruz. İnşallah Çorluspor 1947 engelini aşıp üç maçımızı da kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

“SAKATLIĞIM DEVAM EDİYOR”

Basın toplantısında son olarak konuşan 1911 Çerkezköyspor’un golcü oyuncusu Şafak Törin “Bugüne kadar oynadığımız karşılaşmalarda dört galibiyet ve iki beraberlik aldık. Takım olarak kötü değiliz. Takım olarak fizik yönünden gerçekten çok güçlüyüz. Rakiplerimiz geçtiğimiz hafta puan kaybı yaşadılar. Takımın dinç olması bundan sonraki karşılaşmalara daha iyi yansıyacaktır. Ben Çorluspor 1947 engelini takım olarak çok rahat geçeceğimizi düşünüyorum. Sakatlığım ise devam ediyor. Geçmiş yıllarda yaşadığım sakatlıklardan üst seviyede bir sakatlık yaşadım. İki haftadır spor salonunda çalışıyorum. Kısmetse hocam beni oynatırsa sahada en iyi mücadelemi ortaya koyacağım” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10