Süper Amatör Lig'de zorlu hafta

Tekirdağ Süper Amatör Lig 'de sekizinci hafta Pazar günü oynanacak olan beş karşılaşma ile tamamlanacak. Haftaya averajla üçüncü sırada giren temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor evinde lig lideri Ã

12.12.2014 16:31:00 0
Süper Amatör Lig

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de sekizinci hafta karşılaşmalarında temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor evinde oynarken, Çerkezköyspor ise deplasmanda mücadele edecek.

GALİBİYET İLE KAPATTI

Ligde geçtiğimiz hafta deplasmanda Karadeniz Gençlikspor ile karşı karşıya gelen temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor rakibi karşısında maça iyi başladı. Karşılaşmanın ilk devresinde rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koyan ve ilk devreyi 2-1 önde tamamlayan temsilcimiz kalan dakikalarda da üstünlüğünü devam ettirdi. On kişi kalan rakibi karşısında iki kalesinde iki gol görmesine rağmen rakip filelere dört gol bırakan temsilcimiz karşılaşmadan da 4-2 galip ayrılarak haftayı da üç puan ile kapatmıştı.

14 PUANIMIZ BULUNUYOR

1911 Çerkezköyspor yarın oynayacağı Çorluspor 1947 maçının hazırlıklarına Pazartesi günü yaptığı haftanın ilk antrenmanı ile başladı. Hazırlıklarını hafta boyunca moralli bir şekilde süren 1911 Çerkezköyspor dün yaptığı son antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başladı. Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor oynadığı altı karşılaşmada dört galibiyet ve iki beraberlik alarak 14 puanla averajla üçüncü sırada yer alıyor. Rakip filelere 11 gol bırakan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor kalesinde ise dört gol gördü. Oynadığı yedi karşılaşmada beş galibiyet iki beraberlik alan Çorluspor 1947 takımı ise 17 puanla haftaya lider girdi. Rakip filelere  24 gol atan rakibimiz kalesinde ise 5 gol gördü.

“ÜÇ PUAN İSTİYORUZ”

Hafta sonunda oynayacakları Çorluspor 1947 karşılaşmasını değerlendiren 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Suat Akdereli “ Çorluspor 1947 maçını içeride kazanıp rakiple puan farkını eşitlemek istiyoruz. Ardından onların BAY geçeceği haftada kazanarak ilk yarıyı seri galibiyetlerle lider tamamlamak istiyoruz. Takım olarak çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Sadece Şafak’ın bir sakatlığı var onunda durumu maç saatinde belli olacak. Bütün taraftarlarımızı bu zorlu karşılaşmaya bekliyoruz. Karşılaşmadan da üç puan ile ayrılmak için elimizden gelen mücadelenin hepsini yapacağız” dedi.

ÇORLUSPOR TARAFTARI ALINMAYACAK

1911 Çerkezköyspor ile Çorluspor 1947 Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Saat 13.00’de başlayacak olan karşılaşmaya ise alınan tertip komitesi kararınca Çorluspor 1947 taraftarları alınmayacak.

6 PUANI BULUNUYOR

Ligde bu sezon istediği sonuçları alamayarak zirve yarışından uzaklaşan temsilcilerimizden Çerkezköyspor ise Pazar günü deplasmanda Muratlı Belediyespor’a konuk olacak. Açıköğretim sınavları nedeniyle geçtiğimiz hafta oynanması gereken Sitespor maçı ileriki bir tarihe ertelenen temsilcimiz Muratlı Belediyespor maçının hazırlıklarını hafta boyunca sürdürdü. Temsilcimiz Çerkezköyspor oynadığı beş karşılaşmanın ikisini kazanırken, üç karşılaşmadan da boynu büyük ayrıldı. Rakip filelere dokuz gol atan temsilcimiz kalesinde ise on gol gördü. Geçtiğimiz hafta lider Çorluspor 1947’ye çelme takarak rakiplerine gözdağı veren Muratlı Belediyespor ise oynadığı altı karşılaşmada üç galibiyet, iki beraberlik ve tek yenilgi alarak 11 puanla beşinci sırada yer alıyor.

“OYUNCULARIMIZA GÜVENİYORUZ”

Karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydeden Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz “ Geçtiğimiz haftayı maç yapmadan geçtik. Sitespor karşılaşmamız ileriki bir tarihe ertelendi. Teknik Direktörümüz nezaretinde bu hafta deplasmanda oynayacağımız Muratlı Belediyespor karşılaşmasına üç puan parolası ile hazırlandık. Yaptığımız taktiklerle Muratlı takımını iyi kavradık. Zor deplasmandan da üç puan ile ayrılmak için elimizden geleni yapacağız. Ben futbolcu kardeşlerimizin bu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılacaklarına inanıyorum” dedi.

13.00’DE OYNANACAK

Muratlı Belediyespor ile Çerkezköyspor Pazar günü Muratlı sahası’nda karşı karşıya gelecek .Büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.

MALKARA EVİNDE GENÇLERİ KONUK EDECEK

Haftanın bir diğer önemli karşılaşması ise Malkara’da oynanacak. Ligde oynadığı altı karşılaşmada dört galibiyet iki beraberlik alarak 14 puanla ikinci sırada bulunan Çorlu Gençlerbirliğispor deplasmanda dört galibiyet bir beraberlik ve iki yenilgisi bulanan Malkara Belediyespor’a konuk olacak. Galip gelecek takımın ilerleyen haftalar öncesi büyük avantaj yakalayacağı karşılaşma ise Pazar günü Malkara Sahası’nda saat 13.00’de başlayacak.

SİTESPOR EVİNDE

Ligde alt sıralardan kurtulmaya çalışan iki ekip Sitespor ile Çorlu Kültür Sultanköyspor ligin sekizinci hafta karşılaşmasında Kapaklı’da kozlarını paylaşacaklar. Ligde Sitespor’un iki puanı bulunurken, Çorlu Kültür Sultanköyspor ise altı karşılaşmada puanla tanışamadı. Sitespor ile Çorlu Kültür Sultanköyspor Pazar günü Kapaklı Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Çorlu Kültür Sultanköyspor taraftarlarının alınmayacağı karşılaşma ise saat 11.30’da başlayacak.

MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

Son haftalarda yakaladığı çıkış ile taraflı tarafsız kesimce saygı duyulan bir takım haline gelen Kapaklıspor ise evinde Ergene Belediyespor’u konuk edecek. Bir önceki hafta zirve takımları arasında yer alan Çorlu Gençlerbirliğispor karşısında çok iyi bir futbol ortaya koymasına rağmen rakibine tek golle mağlup olan Kapaklıspor Ergene Belediyespor maçı hazırlıklarını moralsiz başladı. Teknik Direktör Faruk Kuzu nezaretinde çalışmalarını sürdüren Kapaklıspor Ergene Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

“TARAFTARLARIMIZI BU KARŞILAŞMAYA BEKLİYORUZ”

Ergene Belediyespor karşısında üç puan almak için ellerinden gelen mücadelenin en iyisini sahaya yansıtacaklarını kaydeden Kapaklıspor Teknik Direktörü Faruk Kuzu “ Son haftalarda yakaladığımız çıkışı bu haftada sürdürmek istiyoruz. Geçtiğimiz hafta zirvenin iddialı ekiplerinden Çorlu Gençlerbirliği karşısında maç boyunca iyi bir oyun ortaya koymamıza rağmen istediğimiz pozisyonları değerlendiremeyerek tek golle mağlup olduk. Bu hafta ise evimizde Ergene Belediyespor’u konuk edeceğiz. Ergene Belediyespor’u mağlup ederek yolumuza devam edeceğiz. Bütün taraftarlarımızı bu karşılaşmaya bekliyoruz” diye konuştu.

PAZAR GÜNÜ OYNANACAK

Kapaklıspor oynadığı yedi karşılaşmada üç galibiyet ve dört yenilgi alırken, konuk ekip Ergene Belediyespor ise oynadığı altı karşılaşmada beş yenilgi ve tek galibiyet aldı. Kapaklıspor ile Ergene Belediyespor Kapaklı Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10