Caddeliler ve Azaplar grubu birleşti

Süper Amatör Lig'de mücadele eden Çerkezköyspor'un taraftar grubu Caddeliler ile 1911 Çerkezköyspor taraftar grubu Azaplar, hafta sonunda oynanacak 1911 Çerkezköyspor ile Çorluspor 1947 karşılaşmas?

12.12.2014 19:04:00 0
Caddeliler ve Azaplar grubu birleşti

Süper Amatör Lig’de mücadele eden iki temsilcimizin taraftar grubu birleşerek ilçede spor adına birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

1911 ÇERKEZKÖYSPOR’U DESTEKLEYECEKLER

Çerkezköy’ün iki taraftar grubu bir çatı altında toplanmanın ilk adımını attılar. Yıllardır yaz kış demeden hiçbir menfaat beklemeden Çerkezköyspor’a iç ve dış sahada destek veren Çerkezköy Caddeliler Grubu ile 1911 Çerkezköyspor’un taraftar grubu Azaplar birleşerek güçlerine güç kattılar. Önceki akşam yapılan toplantının ardından Caddeliler Grubu ve Azaplar grubu Süper Amatör Lig’de zirve hesabı yapan 1911 Çerkezköyspor’u destekleme kararı aldı. 

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN BİRLEŞMEYİ AÇIKLADILAR

Konuyla ilgili 1911 Çerkezköyspor Kulübü sosyal medya üzerinden “ Çerkezköy artık tek yürek. Bugünden itibaren Kulübümüzün taraftar grubuna Çerkezköy’ün taraftar grubu Caddeliler de dahil olmuştur. Artık birlik olma zamanıdır. Bu birleşme herkes için hayırlı olsun. Geçmiş geçmişte kalmıştır. Artık önümüzde Çorluspor maçı var. Çerkezköy’ün gücünü dosta düşmana göstermenin zamanıdır” dedi. Çerkezköy Caddeliler Grubundan Çiçi lakaplı Osman Dal ise sosyal medya üzerinden “1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın ile yaptığımız toplantı sonunda taraftar olarak birleşme kararı almış bulunmaktayız. Bütün Caddeliler’in dikkatine” diyerek taraftarların artık 1911 Çerkezköyspor’u desteklemesi için çağrıda bulundu. Konuyla ilgili ise taraftar grupları önümüzdeki günlerde birleşme konusunda açıklama yapması bekleniyor.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10