Çerkezköylü Melis, oyunculukta emin adımlarla ilerliyor

Daha 3 yaşındayken İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını da ezbere okuyarak, önce Çerkezköy, ardından da tüm Türkiye'nin gönlünü fetheden Melis Mutluç, küçük yaşına rağmen oyunculukta em

Çerkezköy 14.12.2014 16:29:00 0
Çerkezköylü Melis, oyunculukta emin adımlarla ilerliyor

Oynadığı dizilerde Çerkezköy ve Türkiye’nin gönlünde taht kuran 11 yaşındaki Melis Mutluç, oyunculuk kariyerini ‘Aramızda Kalsın’ dizisi ile sürdürüyor.

MUHTEŞEM YÜZYIL’DA ROL ALDI

Melis Mutluç henüz üç yaşındayken Tekirdağ Kiraz Festivali'nde 50 bin kişinin önünde İstiklal Marşı’nın 10 kıtasını ezbere okuyarak tüm ilgiyi üzerine çekti. Bunun üzerine babası Nebi Mutluç, tarafından bir oyuncu ajansına kaydettirilen Melis Mutluç, ilk olarak 2008 yılında kamera karşısına geçti. Çağan Irmak’ın yönetmenliğini yaptığı “Yol Arkadaşım” dizisinde rol alan, ilk dizisindeki oyunculuğu ve dublajını kendisinin yapmasıyla büyük bir beğeni toplayan Melis Mutluç Yol Arkadaşım dizisinin ardından 2009 yılında “Bu Kalp Seni Unutur mu?” dizisinde iki bölüm rol aldıktan sonra, 2010 Nisan ayında Haluk Bilgiker’in de rol aldığı “Cumaya Kalsa” dizisi için yeniden kamera karşısına geçti. Melis Mutluç, 2012 yılında da Kanuni Sultan Süleyman’ın hayatının anlatıldığı Muhteşem Yüzyıl dizisinde 50.bölümünden itibaren Kanuni Sultan Süleyman ve Hürrem Sultan’ın kızları Mihrimah Sultan karakterini canlandırdı.

 

 

BEYAZ PERDEDE DE ROL ALMIŞTI

Geçtiğimiz yıl vizyona giren ve başrollerinde Beren Saat ve Uğur Yücel'in yer aldığı Benim Dünyam filminde Beren Saat'in canlandırdığı karakterin çocukluğunu oynayan ve oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan Melis Mutluç, oyunculuk kariyerini ‘Aramızda Kalsın’ dizisi ile sürdürüyor. Bir yılı aşkın süredir dizide rol alan Mutluç, Gökçe Bahadır’ın kızı Yaren karakterini canlandırıyor.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10