Disiplin Kurulu kararları açıklandı

Tekirdağ Amatör Ligleri İl Disiplin Kurulu tarafından yapılan açıklamada Kasım ayı sonunda ve Aralık ayının ilk haftasında oynana karşılaşmalarda gözlemci raporları doğrultusunda aldığı kar

14.12.2014 16:35:00 0
Disiplin Kurulu kararları açıklandı

ÇORLUSPOR 1947’YE SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI

30 Kasım tarihinde oynanan Site Spor müsabakasında yaşanan olaylar nedeniyle İl Disiplin Kurulu' na sevk edilen Çorlu Spor 1947 Kulübü’nün rapor ve savunmalarının incelendiği belirtilen Tekirdağ Amatör Ligleri İl Disiplin Kurulu raporunda “Çorluspor 1947 Kulübü’nün 1 maç seyircisiz oynama cezası ile cezalandırılmasına karar verildi” ifadeleri kullanıldı.

MALKARA’YA KINAMA

Malkara Belediye Spor Kulübü’nün de 30 Kasım tarihinde temsilcilerimizden Çerkezköy Spor Kulübü ile oynadığı müsabakada yaşanan olaylar nedeniyle İl Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Gözlemci raporu ve savunmaların incelenmesinin ardından tahrike ilişkin hükümlerin uygulanması ve ilgililerin daha önce Tekirdağ Amatör Ligleri İl Disiplin Kurulu’nda böyle bir sevkinin söz konusu olmaması göz önünde bulundurularak ‘Kınama Cezası’ ile cezalandırılmasına karar verildi.                 

MALKARA’YA KINAMA, ÇERKEZKÖY’E CEZA

Tekirdağ Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Çerkezköy Spor Kulübü de aynı müsabakada yaşanan olaylar nedeniyle İl Disiplin Kurulu' na sevk edildi. Maçın Gözlemcisinin hazırladığı rapor ve savunmaların incelenmesinin ardından temsilcimize ‘1 Maç Seyircisiz Oynama Cezası’ verildi.   

ÜST ÜSTE İKİNCİ KEZ DİSİPLİN KURULUNDALAR          

Çorlu Spor 1947 Kulübü, 7 Aralık tarihinde Muratlı Belediye Spor Kulübü ile oynadığı müsabakada yaşanan olaylar nedeniyle üst üste ikinci kez İl Disiplin Kurulu' na sevk edildi. İlgililere savunmalarını sunmaları için verilen sürenin dolmamış olması nedeniyle henüz bir karar verilmemesine ve bu süreçte herhangi bir tedbir uygulanmamasına karar verildi.

Çerkezköy Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10