Genel Başkan Kılavuz, Çerkezköy'de ülkücülerle bir araya geldi

Çerkezköy'e gelen Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, ocak girişinde partililer tarafından karşılandı. Cumartesi günü saat 14.00'da Çerkezköy Ü

Çerkezköy 14.12.2014 17:12:00 0
Genel Başkan Kılavuz, Çerkezköy

KAMPANYAYA DESTEK VERDİ

Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı’nın 300 Uygur Türkünün Türkiye’ye gelmesi amacıyla ülke genelinde başlattığı kampanya da Çerkezköy’de imza atarak destek veren Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ’dan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Ocak binasında bulunan Çerkezköy Haber Gazetesi’ni de inceleyen Kılavuz, gazetenin o günkü baskısında yer alan, Çerkezköy’e geleceğine ilişkin haberi de okudu. Kılavuz, gazetenin Türkiye haritası, ay yıldızlı bayrak ve Atatürk portresinin yer aldığı logosunu da çok anlamlı buldu.

 

 

GENÇLERLE BASINA KAPALI GÖRÜŞTÜ

Tuncay Aktuğ tarafından verilen brifingin ardından Ocak binasında yer alan Alparlan Türkez Salonu’nda Çerkezköylü ülkücülerle basına kapalı görüşen Genel Başkan Kılavuz, ülkücülüğü anlattı. Yaklaşık yarım saat süren toplantıda ülkücülerle bir araya gelen Kılavuz, “Vatanını ve insanlarını seven her ülkücü kavgadan uzak, milli değerlere bağlı olarak hareket etmeli” dedi.

 

 

18 YIL SONRA BİR İLK

Yapılan toplantının ardından Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ, Genel Başkan Olcay Kılavuz’a plaket takdim etti. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanlığı’nı 18 yıl aradan sonra ziyaret eden ilk genel başkan oldu. Kılavuz, Çerkezköy’deki programının ardından Kapaklı Ülkü Ocakları’nı da ziyaret etti.

Çerkezköy Haber / Burak ALMACI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10