Kar maskeli saldırganlar birahaneyi taradı; 1 ölü, 2 yaralı

Kapaklı'da önceki akşam saat 22.30 sıralarında Atatürk Mahallesi'ndeki Beyoğlu Birahanesi isimli yerde meydana gelen olayda bir kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Beyoğlu Birahanesi, kimli?

Kapaklı 15.12.2014 09:56:00 0
Kar maskeli saldırganlar birahaneyi taradı; 1 ölü, 2 yaralı

AĞIR YARALANDI

Maskeli 4 şüpheli ateş açarak girdikleri mekanda, bar sahibi Ahmet Ayrıç’a tehditler savurarak sağa sola rastgele ateş etti. İşletme sahibi Ahmet Ayrıç sol kolundan yaralanırken, birahanede aşçı olarak çalışan Hasan Koca da sırtından yaralandı. Barda müşteri olarak bulunan Ergün Kocaman ise göğüs kısmına aldığı mermi ile ağır yaralandı.

KURTARILAMADI

Mekan sahibi bir vatandaşın aracı ile hastaneye kaldırılırken, diğer yaralılar ise 2 farklı ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ambulansın geç geldiğini söyleyen bazı vatandaşlar sağlık ekiplerine tepki gösterdi. Ağır yaralanan Ergün Kocaman, hastaneye kaldırılırken, hayatını kaybetti. Sol kolundan vurulan işletme sahibi Ahmet Ayrıç, Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından Çorlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın da amir ve komiserlerle birlikte olay yerine gelerek incelemeler yaparken, polis, olayın ardından beyaz renkli Linea marka araçla Saray istikametine kaçtıkları belirlenen firari şüpheli Tuncay M. ve yanındaki 3 şüpheli şahsın yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

ÇOK SAYIDA KOVAN BULUNDU

Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Gürcan Kaya’nın yaptığı inceleme ve hastanede yapılan ilk otopsinin ardından Ergün Kocaman’ın cesedi İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemede 10’dan fazla boş kovan bulundu. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma sürüyor. Tuncay M.’nin işyerinin eski ortağı olduğu ve cezaevi firarisi olduğu öğrenildi.

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10