5 yıllık koşuda bayrağı teslim aldık

100. Yıl Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, muhtar Ali Rıza Açıkgöz'den mahalle hakkında bilgi aldı.

Süleymanpaşa 15.12.2014 12:57:00 0
5 yıllık koşuda bayrağı teslim aldık

BAYRAĞI TESLİM ALDIK

Muhtarlık ziyareti sonrası muhtarlık yanındaki parkta vatandaşlarla sohbet eden Eşkinat, halkın sorunlarını dinledi. Beş yıllık bir koşuda bayrağı teslim aldıklarını ifade eden Eşkinat “Bu süre içerisinde elimizden ne geliyorsa yapacağız. Biz taşın altına elimizi koyduk. Yaşanabilir bir Süleymanpaşa için çalışmalara başladık” dedi.

ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Gelen şikayetler ve talepler üzerine buraya geldiklerini söyleyen Eşkinat “Sorunları yerinde görüp vatandaşlarımızla beraber çözüme ulaştırmak istedik. İlçemizi keyifle yaşanır bir hale getirmek için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu iş bir süreç işidir. Bir anda olmasını beklemek yanlış olur. Zamanla ne kadar yol aldığımızı hep birlikte göreceğiz. Vatandaşlarımız bu mahallede beton yerine yeşil görecek” dedi. Eşkinat, Halim Bey Parkı’na ve kilit taş döşenen Yıldırım Sokak’a giderek çalışmaları inceledi.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10