Çerkezköyspor'da kötü gidişat devam ediyor

2014-2015 sezonuna şampiyonluk parolası ile başlayan ancak ilerleyen haftalarda yaşadığı puan kayıpları ile birlikte zirveden tamamen uzaklaşan temsilcimiz Çerkezköyspor hafta sonunda ligin sekizinci haftasında depl

15.12.2014 14:44:00 0
Çerkezköyspor

Süper Amatör Ligde mücadele eden temsilcilerimizden Çerkezköyspor ligde istediği sonuçları bir türlü alamıyor.

MURATLI BELEDİYESPOR ÖNE GEÇTİ

Süper Amatör Lig’de sekizinci hafta karşılaşmasında temsilcimiz Çerkezköyspor zorlu Muratlı Belediyespor deplasmanına çıktı. Pazar günü Muratlı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Muratlı Belediyespor etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili ataklar geliştiren ev sahibi ekip taraftarının desteği ile Gökhan Küçük’ün ayağından bulduğu golle öne geçti. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Gökhan Çerkezköyspor savunmasının hatasını iyi değerlendirerek topu ağlara gönderdi.

BERABERLİK GOLÜ CAN İLE GELDİ

Gelen golle birlikte mağlup duruma düşen temsilcimiz kalan dakikalarda oyunda beraberlik mücadelesi verdi. Rakibi karşısında ataklarını sıklaştıran temsilcimiz bir türlü ileri uç elemanları ile birlikte beraberlik golünü bulamadı. Ev sahibi ekip Muratlı Belediyespor ise temsilcimizin yüklendiği dakikalarda ikinci golü aradı. Çerkezköyspor 43’üncü dakikada beraberlik golünü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası dışında topla buluşan Serkan Akyüz’ün vuruşunu kaleci Semih çıkardı. Dönen topu iyi takip eden Can topu ağlara göndererek skoru 1-1’e getirdi. Bu gol de karşılaşmanın ilk devresini tayin eden skor oldu.

SAVUNMADAN İNANILMAZ HATA

Karşılaşmanın ikinci devresinde her iki takımda ataklar geliştirdi. Ev sahibi ekip temsilcimiz kalesinde daha organize ataklarla geldi. 50’inci dakikada ise ev sahibi ekip Muratlı Belediyespor tekrar karşılaşmada öne geçti. Bu dakikada Çerkezköyspor’dan Engin’in geri pası kısa düştü. Pozisyonu iyi takip eden Yiğit Deveci kaleci Murat’ı geçerek topu boş ağlara gönderdi. Gelen golle birlikte Çerkezköyspor oyun disiplininden koptu.

FARK AÇILDI

Karşılaşmada öne geçen Muratlı Belediyespor ise kalan dakikalarda fark mücadelesi yaptı. Çerkezköyspor beraberlik için geliştirdiği ataklarda istediği pozisyonları bulamadı. Rakibi karşısında kontra ataklar geliştiren Muratlı Belediyespor 74’üncü dakikada ikinci golün sahibi Yiğit Deveci ile farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan gelişen atakta Çerkezköyspor savunmasının kademesi hata yaptı. Kaleci Murat ile karşı karşıya kalan Yiğit Deveci kaleciyi çalımladıktan sonra topu boş ağlara göndererek skoru 3-1 yaptı.

ALTI PUANDA KALDI

Rakibi karşısında ilk devre iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen rakibinin ikinci devre gelen üst üste iki golü ile konsantrasyonu dağılan Çerkezköyspor kalan dakikalarda istediğini elde edemedi. Her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Muratlı Belediyespor’un 3-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Muratlı Belediyespor bu galibiyet ile 14 puana yükselerek zirve takibini sürdürürken, Çerkezköyspor ise altı puanda kaldı.

Haber/Kemal ALTUNOĞLU 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10