Uyan: Mağduriyetlerin giderilmesi gerekir

Mahalle ziyaretlerini sürdüren Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, önceki akşam da vatandaşlarla bir araya geldi. Yeniçiftlik Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Uyan, vatandaşların Tekirdağ-Marmara

Marmara Ereğlisi 15.12.2014 14:56:00 0
Uyan: Mağduriyetlerin giderilmesi gerekir

MAĞDUR OLUYORUZ

Özellikle Büyükşehir tarafından Yeniçiftlik içine girmesi yasaklanan araçlar nedeniyle mağdur olduklarını belirten vatandaşlar, bu konuda Başkan İbrahim Uyan’dan yardım istedi. Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeniçiftlik içine girişleri yasaklanan minibüslerin kendilerine hem maddi, hem de manevi büyük zarar verdiğini ifade eden vatandaşlar bu konunun büyükşehir belediyesi tarafından yapıldığını bildiklerini ve bu nedenle konunun da büyükşehir tarafından çözülmesi gerektiğini söyledi.

BÜYÜK ÇABA SARF EDİYORUZ

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan ise bölgesinde yaşanan bu gelişmelerin farkında olduğunu belirterek, “Vatandaşlarımızın sıkıntısı benim sıkıntımdır. Bu güne kadar bu anlayışla başkanlık görevini yaptım. Bu mağduriyetinde farkındayız ve vatandaşlarımızın daha fazla sıkıntı yaşamaması için gerekli çalışmaların yapılması için büyük çaba sarf ediyoruz” diye konuştu.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10