Trakyakent heyeti Bulgaristan'da

Bulgaristan'ın Ram Trakya Belediyeler Birliği'nin genel kurul toplantısına katılan Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği yönetimi, genel kurul toplantısının yanı sıra Bulgar yetkililerle işbirliÄ?

Bölgede Gündem 15.12.2014 14:58:00 0
Trakyakent heyeti Bulgaristan

ORTAK PROJELERİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ

İki birlik arasındaki işbirliğinin geliştirilmesi adına çalışmalar yapmak istediklerini ifade eden Ram Trakya Başkanı Kolyo Milev “Bulgaristan ile Türkiye arasındaki kültürel faaliyetleri ve ortak proje çalışmalarını sürdürmek istiyoruz” dedi. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münür Karaevli de “Trakyakent ve Ram Trakya’nın ortak çalışmalarını daha evvelden biliyorum. Bulgar Belediyeler ile uluslararası ortamlarda işbirliği çalışmaları yapmaktan memnuniyet duyacağız” dedi.

BELEDİYE BAŞKANLARI KATILDI

Stara Zagora ve Sliven şehirlerinde yapılan toplantılara Trakyakent’i temsilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münür Karaevli, Birlik Üyeleri Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Birlik Encümen Üyeleri Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel ve Birlik Müdürü Behçet Atlı katıldı.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10