Fevzipaşaspor son dakikalarda yıkıldı

Tekirdağ Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Fevzipaşaspor hafta sonunda evinde lider Saray Belediyespor'u konuk etti. Müthiş bir mücadelenin sergilendiği karşılaşmada konuk ekip Saray Belediyespor uzatma dakikalar

Çerkezköy 16.12.2014 15:37:00 0
Fevzipaşaspor son dakikalarda yıkıldı

Tekirdağ 1,Amatör Küme B Grubu’nda haftanın en önemli karşılaşmasında Fevzipaşaspor ile Saray  Belediyespor karşı karşıya geldi.

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

Veliköy Sahası’nda Pazar günü saat 13.00’de başlayan karşılaşmaya temsilcimiz  Fevzipaşaspor etkili başladı.   Karşılaşmanın 4’üncü dakikasında temsilcimiz etkili geldi. Orta alanda kaptığı topla ilerleyen Hasan  Barut rakip defansı ipe dizdi.  Hasan Barut’un pasını ise Ümit değerlendiremedi. Karşılaşmanın 7’inci dakikasında ise gelişen temsilcimiz atağında sol kanattan yapılan ortayı Ümit değerlendiremedi.  Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde her iki takımda ataklarını sıklaştırdı. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı.

HASAN BARUT ÖNE GEÇİRDİ

Karşılaşmanın ilk devresinde lider Saray Belediyespor’a karşı müthiş bir futbol ortaya koyan temsilcimiz Fevzipaşaspor üstünlüğünü bu devrede de sürdürdü. 56’ıncı dakikada sağ kanattan gelişen atakta Hasan Barut seri çalımlarla ceza sahası içine girdi. Rakip defans Hasan Barut’u düşürdü. Karşılaşmanın hakemi ise tereddütsüz penaltı vuruşunu gösterdi. Topun başına geçen Hasan Barut topu ağlara göndererek skoru 1-0 yaptı.

BORA’DAN SÜPER GOL

Karşılaşmada kaydettiği golle öne geçen temsilcimiz kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koydu. Bu karşılaşmadan puan çıkarmak isteyen Saray Belediyespor beraberlik golü için temsilcimiz kalesine yüklendi. Sağlı sollu ataklarını sıklaştıran konuk ekip karşılaşmanın 66’ıncı dakikasında golü buldu. Kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Bora müthiş bir gole imza atarak takımına beraberlik golünü kazandırdı.

FEVZİPAŞASPOR YIKILDI

Karşılaşmada beraberliğin gelmesi ile birlikte heyecanda arttı. Rakibi karşısında özellikle kanatlardan etkili hücumlar geliştiren temsilcimiz Remzi’nin ayağından net fırsatlar kaçırdı. Karşılaşmanın hakemi yedi dakika uzatma verdi. Uzatma dakikalarında Bora ile bir gol daha bulan Saray Belediyespor temsilcimiz karşısında 2-1 galip duruma geldi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Saray Belediyespor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Fevzipaşaspor bu mağlubiyet ile 16 puanda kalırken, Saray Belediyespor ise puanını 28’e yükselterek liderliğini devam ettirdi.

Haber/Kemal ALTUNOĞLU 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10