Eğitimler verilmeye başlandı

Trakya Kalkınma Ajansı 2014 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında Malkara'da Kalite El Kitabı eğitimi verilmeye başlandı.

Malkara 17.12.2014 15:44:00 0
Eğitimler verilmeye başlandı

KALİTE YÖNETİMİ

Malkara Belediye Meclis Odasında, Malkara Belediyesi’nin kalite standartlarına ulaşması için ulusal ajans eğitmeni Onur Çiftçi tarafından verilen kurumsal iletişim ve kalite yönetimi konulu eğitime; Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Nazif Balcı, Bahaettin Cömert ile Celal Yılmaz, Belediye Meclis Üyesi Ali İhsan Uslu, daire müdürleri ve Belediye personeli katıldı.

DESTEK ALMAYA HAK KAZANDI

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul eğitim öncesi yaptığı açıklamada “Malkara Belediyesi olarak Trakya Kalkınma Ajansı 2014 Yılı Teknik Destek Programı Eylül - Ekim dönemine yapmış olduğumuz Kalite El Yönetimi projesi başvurumuz başarıyla geçerek destek almaya hak kazandı. Malkara Belediyesi’nin stratejik planının hazırlanması esnasında vatandaşlarımızla birebir bir anket çalışmamız olmuştu. Buna yönelik Malkara Belediyesi’nin bazı eğitimleri alması gereksinimi ortaya çıktı. Malkara’da yaşayan vatandaşlarımız öncelikle bunların en önemlilerinden sosyal hizmet merkezli, çözüm odaklı ve marka değeri oluşturmuş bir belediyecilik anlayışını istiyorlar. Biz de bunun için Trakya Kalkınma Ajansı’na başvuru yaptık, projemiz onaylandı ve bugün de hayata geçiyor” dedi.

BELGE ALMIŞ OLACAĞIZ

Bu proje kapsamında süreç tamamlandığı zaman Malkara Belediye’si olarak 2008 Toplam Kalite Standartlarını ve ISO 9001 belgesini almış bir belediye olacaklarını söyleyen Yurdakul “Bu kazanım ile hizmet alan vatandaşlarımıza daha modern şartlarda, iletişimin daha güçlü olduğu bir şekilde hizmet veren bir belediye olmayı amaçlıyoruz. Başkan Yardımcılarımızın, daire amirlerimizin ve halkla daha çok birebir iletişim kuran personelimizin katıldığı bir ekiple belli bir plan çerçevesinde bu eğitimi gerçekleştireceğiz” dedi.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10